קובייה בולגרית עם אבטיח וגבינה מלוחה

מזג האוויר הקיצי בחוץ עושה חשק למנת פירות כיפית וטעימה. שי-לי ליפא מלמדת אתכם להכין קובייה בולגרית עם פירות קיץ וגבינה מלוחה שמתאימה בדיוק לאירוח קליל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את האבטיח לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. חותכים את הקיווי לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  3. מסדרים קומה ראשונה לקובייה: מניחים קוביית אבטיח במרכז צלחת ריבוע שטוחה. מניחים משני צידי הקובייה שתי קוביות גבינה ושתי קוביות קיווי לקבלת צורה של פלוס (סה”כ 5 קוביות: אחת של אבטיח במרכז ועוד שתיים של קיווי ושתיים של גבינה, לכל כיוון). משלימים עם עוד קוביות אבטיח לצורת ריבוע של 3X3.
  4. מסדרים קומה שנייה לקובייה: על כל קוביות אבטיח מניחים קובית קיווי. על כל קוביות קיווי מניחים קוביית גבינה, ועל כל קוביית גבינה מניחים קוביית אבטיח.
  5. מסדרים קומה שלישית לקובייה ומגישים: על כל קוביית אבטיח מניחים קוביית גבינה. על כל קוביית גבינה מניחים קוביית קיווי, ועל כל קוביית קיווי מניחים קוביית אבטיח.
  6. מפזרים מעל עלי נענע ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 95.2 קק״ל 95.2 קק״ל
פחמימות 18.3 גרם 18.3 גרם
שומן 0.8 גרם 0.8 גרם
נתרן 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 1.7 גרם
סיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 53.0 מ״ג 53.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 486.7 מ״ג 486.7 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    כיף וטעים😜

תגובה אחת

Avatar