קוקילידה תוצרת בית – קרין גורן, את בעצמך קוקילידה!

תמיד רציתם לנסות להכין קוקילידה תוצרת בית? זה באמת פשוט: מכינים עוגיות שוקולד חמאתיות רכות ומרכיבים סנדוויץ' מתוק עם גלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים
תמיד רציתם לנסות להכין קוקילידה תוצרת בית? זה באמת פשוט: מכינים עוגיות שוקולד חמאתיות רכות ומרכיבים סנדוויץ' מתוק עם גלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.9 קק״ל 3838.8 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 549.9 גרם
    שומן 8.9 גרם 177.4 גרם
    נתרן 47.7 מ״ג 954.2 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 49.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 108.0 גרם
    כולסטרול 22.2 מ״ג 444.4 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 418.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 74.1 מ״ג 1481.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.9 קק״ל 3838.8 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 549.9 גרם
    שומן 8.9 גרם 177.4 גרם
    נתרן 47.7 מ״ג 954.2 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 49.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 108.0 גרם
    כולסטרול 22.2 מ״ג 444.4 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 418.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 74.1 מ״ג 1481.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את העוגיות: מעבדים חמאה וסוכר במהירות בינונית במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
  3. מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת סודה ומלח בקערה נפרדת.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום, ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים והרוויון ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח). מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מניחים כדורים מהתערובת בעזרת כף גלידה קפיצית באופן מרווח מאוד בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים רכים). היזהרו מאפיית יתר - העוגיות אמורות להישאר רכות ועוגתיות. מצננים ומפרידים את העוגיות מנייר האפייה בעזרת מרית.
  7. מרכיבים ומגישים: מניחים במרכז עוגייה (על צידה השטוח) כף נדיבה של גלידה. מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. מגישים מיד.

    קוקילידה 6632
    הקוקילידה המשולמת של קרין גורן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוקילידה תוצרת בית – קרין גורן, את בעצמך קוקילידה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט!

    Avatar
    ליאה

    קרין את פשוט מושלמת!!! אני מאוהבת בך ובמתכונים שלך

      Avatar
      מערכת Foody

      גם אנחנו מאוהבים בתגובה שלך! 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות