קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה, עם גלידה ביתית בקלי קלות!

שירן מתתיהו במתכון לא שגרתי שהולך להפתיע את כולם - קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה עם גלידה ביתית שמכינים מקצפת ושוקולד בטעם קרמל מלוח
שירן מתתיהו במתכון לא שגרתי שהולך להפתיע את כולם - קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה עם גלידה ביתית שמכינים מקצפת ושוקולד בטעם קרמל מלוח
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5404
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5403.8 קק״ל 5403.8 קק״ל
    פחמימות 347.3 גרם 347.3 גרם
    שומן 428.2 גרם 428.2 גרם
    נתרן 327.1 מ״ג 327.1 מ״ג
    חלבון 56.9 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 23.6 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 253.8 גרם 253.8 גרם
    כולסטרול 288.0 מ״ג 288.0 מ״ג
    סידן 971.2 מ״ג 971.2 מ״ג
    ברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 2592.8 מ״ג 2592.8 מ״ג
    אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5404
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5403.8 קק״ל 5403.8 קק״ל
    פחמימות 347.3 גרם 347.3 גרם
    שומן 428.2 גרם 428.2 גרם
    נתרן 327.1 מ״ג 327.1 מ״ג
    חלבון 56.9 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 23.6 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 253.8 גרם 253.8 גרם
    כולסטרול 288.0 מ״ג 288.0 מ״ג
    סידן 971.2 מ״ג 971.2 מ״ג
    ברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 2592.8 מ״ג 2592.8 מ״ג
    אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידה: בקערה, ממסים במיקרו שוקולד קרמל מלוח + 100 מ״ל שמנת מתוקה כדקה. מערבבים לאיחוד והמסה מלאה. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים.
  2. בקערת המיקסר מקציפים 400 מ”ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מערבבים את תערובת השוקולד לתוך הקצפת בתנועות קיפול.

    בקערת המיקסר נקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה. צילום: נמרוד סונדרס
    בקערת המיקסר נקציפים 400 מ”ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מעבירים לתבנית ריבוע מרופדת בנייר אפייה, מיישרים ומכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.

    מעבירים לתבנית ריבוע מרופדת בנייר אפייה. צילום: נמרוד סונדרס
    מעבירים לתבנית ריבוע מרופדת בנייר אפייה. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מכינים את העוגיות: בקערה, ממיסים במיקרו שוקולד, חמאה ושמנת כדקה וחצי. מערבבים לאיחוד והמסה מלאה.
  5. שוברים את הביסקוויטים ואת התפוצ׳יפס לחתיכות קטנות (אבל עדיין מורגשות, לא דק מידי) ושומרים 3 כפות שברי תפוצ׳יפס בצד.

    שוברים את הביסקוויטים ואת התפוצ׳יפס לחתיכות קטנות. צילום: נמרוד סונדרס
    שוברים את הביסקוויטים ואת התפוצ׳יפס לחתיכות קטנות. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מעבירים את הביסקוויטים והתפוצ׳יפס לתוך תערובת השוקולד ומערבבים עד שכל השברים מצופים.

    מעבירים את הביסקוויטים והתפוצ׳יפס לתוך תערובת השוקולד. צילום: נמרוד סונדרס
    מעבירים את הביסקוויטים והתפוצ׳יפס לתוך תערובת השוקולד. צילום: נמרוד סונדרס

  7. מעבירים לתבנית 24 מרופדת בנייר אפייה ומהדקים הייטב את התערובת. מפזרים מעל את התפוצ׳יפס ששמרנו בצד ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
  8. קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ ושומרים במקפיא עד שהגלידה מוכנה.

    קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ. צילום: נמרוד סונדרס
    קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ. צילום: נמרוד סונדרס

  9. מרכיבים: מוציאים את הגלידה מהמקפיא וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ (למי שאין חותכן יכול לקרוץ גם עם כוס.

    מרכיבים. צילום:נמרוד סונדרס
    מרכיבים. צילום:נמרוד סונדרס

  10. מניחים כל דיסקית גלידה בין 2 עוגיות ושומרים עד להגשה במקפיא.

    קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה. צילום: נמרוד סונדרס
    קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה, עם גלידה ביתית בקלי קלות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      קופסת שימורים של “חלב מרוכז וממותק”. יש בכל הסופרים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות