קינוח מעורר: קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים

האורחים בדרך ואתם צריכים קינוח ברגע? למה שלא תכינו להם קינוח אישי של קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים טריים? שגב משה במתכון קל וטעים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. ראשית מכינים במכונת הקפה של דלונגי אספרסו ארוך ומושלם. מניחים בצד.
  2. מכניסים למיקסר של קנווד עם וו הקצפה את השמנת המתוקה והסוכר ומתחילים להקציף.
  3. שוברים היטב את העוגיות ומכניסים פנימה למיקסר עד לקבלת קצפת אוורירית.
  4. מוסיפים את האספרסו אל הקצפת ומקציפים עוד כמה שניות.
  5. את הקציפה מעבירים לתוך שקית זילוף (לא חייב) ומזלפים בכוסות הגשה אישיות.
  6. מעל כל כוס עם קציפה מפזרים פרוסות תותים טריים.

    קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים
    קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים. צילום: משה שגב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 483.9 קק״ל 1935.5 קק״ל
פחמימות 15.1 גרם 60.4 גרם
שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
נתרן 40.9 מ״ג 163.7 מ״ג
חלבון 6.3 גרם 25.1 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרם
שומן רווי 32.6 גרם 130.4 גרם
כולסטרול 146.3 מ״ג 585.4 מ״ג
סידן 86.2 מ״ג 344.7 מ״ג
ברזל 3.9 מ״ג 15.6 מ״ג
אשלגן 156.5 מ״ג 626.0 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 16.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar