רקע ברימאג

קינוח מעורר: קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים

האורחים בדרך ואתם צריכים קינוח ברגע? למה שלא תכינו להם קינוח אישי של קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים טריים? שגב משה במתכון קל וטעים
האורחים בדרך ואתם צריכים קינוח ברגע? למה שלא תכינו להם קינוח אישי של קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים טריים? שגב משה במתכון קל וטעים
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.9 קק״ל 1935.5 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 60.4 גרם
    שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
    נתרן 40.9 מ״ג 163.7 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 25.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 32.6 גרם 130.4 גרם
    כולסטרול 146.3 מ״ג 585.4 מ״ג
    סידן 86.2 מ״ג 344.7 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 156.5 מ״ג 626.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.9 קק״ל 1935.5 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 60.4 גרם
    שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
    נתרן 40.9 מ״ג 163.7 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 25.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 32.6 גרם 130.4 גרם
    כולסטרול 146.3 מ״ג 585.4 מ״ג
    סידן 86.2 מ״ג 344.7 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 156.5 מ״ג 626.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ראשית מכינים במכונת הקפה של דלונגי אספרסו ארוך ומושלם. מניחים בצד.
  2. מכניסים למיקסר של קנווד עם וו הקצפה את השמנת המתוקה והסוכר ומתחילים להקציף.
  3. שוברים היטב את העוגיות ומכניסים פנימה למיקסר עד לקבלת קצפת אוורירית.
  4. מוסיפים את האספרסו אל הקצפת ומקציפים עוד כמה שניות.
  5. את הקציפה מעבירים לתוך שקית זילוף (לא חייב) ומזלפים בכוסות הגשה אישיות.
  6. מעל כל כוס עם קציפה מפזרים פרוסות תותים טריים.

    קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים
    קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים. צילום: משה שגב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח מעורר: קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות