קינוח קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוקים

עוד רגע שבועות ועוד לא החלטתם איזה קינוח להכין? לעדי כהן יש את התשובה האולטימטיבית - קינוח קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוקים בצנצנות אישיות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

תחתית קדאיף

קרם מסקרפונה

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית הקדאיף: שמים בקערה גדולה את שערות הקדאיף, החמאה המומסת ואבקת הסוכר ומערבבים היטב.
  2. מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. מפזרים את שערות הקדאיף על התבנית ואופים בתנור החם 20 דקות, עד שהשערות מזהיבות מעט.
  4. מכינים את קרם המסקרפונה: שמים את קרם המסקרפונה להקצפה בקערת מיקסר עם וו מטרפה ומקציפים לקרם חלק ויציב.
  5. מרכיבים את המנה: בתחתית כוסות הגשה או צנצנות אישיות שמים שערות קדאיף. מעל מזלפים קרם מסקרפונה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים.
    קינוח קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוקים

 

מתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: עדי כהן
צילום: נטע ליבנה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 312.0 קק״ל 1872.0 קק״ל
פחמימות 27.1 גרם 162.9 גרם
שומן 16.7 גרם 100.1 גרם
נתרן 98.9 מ״ג 593.2 מ״ג
חלבון 7.3 גרם 43.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.5 גרם
שומן רווי 5.5 גרם 32.9 גרם
כולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״ג
סידן 83.2 מ״ג 499.4 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 7.3 מ״ג
אשלגן 279.0 מ״ג 1673.9 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody