קלה להכנה: עוגת גזר מושלמת של יפה חבצלת

עוגת הגזר המושלמת של יפה חבצלת שזכתה במקום השלישי בתחרות עוגת הגזר הולכת להפתיע אתכם. הפשילו שרוולים והתחילו לקלוף!
עוגת הגזר המושלמת של יפה חבצלת שזכתה במקום השלישי בתחרות עוגת הגזר הולכת להפתיע אתכם. הפשילו שרוולים והתחילו לקלוף!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    6605
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6604.7 קק״ל 6604.7 קק״ל
    פחמימות 568.1 גרם 568.1 גרם
    שומן 437.1 גרם 437.1 גרם
    נתרן 2823.1 מ״ג 2823.1 מ״ג
    חלבון 90.1 גרם 90.1 גרם
    סיבים תזונתיים 28.2 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 105.5 גרם 105.5 גרם
    כולסטרול 1366.3 מ״ג 1366.3 מ״ג
    סידן 520.5 מ״ג 520.5 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 2859.6 מ״ג 2859.6 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    6605
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6604.7 קק״ל 6604.7 קק״ל
    פחמימות 568.1 גרם 568.1 גרם
    שומן 437.1 גרם 437.1 גרם
    נתרן 2823.1 מ״ג 2823.1 מ״ג
    חלבון 90.1 גרם 90.1 גרם
    סיבים תזונתיים 28.2 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 105.5 גרם 105.5 גרם
    כולסטרול 1366.3 מ״ג 1366.3 מ״ג
    סידן 520.5 מ״ג 520.5 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 2859.6 מ״ג 2859.6 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
במקום השלישי עוגת הגזר של יפה חבצלת. צילום: דנה פרידלנדר אורן. סטיילינג: מור עזוז דרור
במקום השלישי עוגת הגזר של יפה חבצלת. צילום: דנה פרידלנדר אורן. סטיילינג: מור עזוז דרור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי

שימון התבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: קולפים את הגזרים ומגוררים דק, בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי העוגה יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה, מרססים בספריי שמן את הנייר ואת שולי התבנית, מעבירים את הבלילה לתבנית ומכניסים לאפייה של כ-45 דק’ או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את כל מצרכי הצפוי לתערובת אחידה.
  5. מצננים את העוגה ומורחים מעל את הציפוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קלה להכנה: עוגת גזר מושלמת של יפה חבצלת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות