קסדיה במילוי גבינה וירקות עם גוואקמולי

ישראל אהרוני מכין את הטוסט המקסיקני המושלם - קסדיה מטורטיות במילוי גבינה וירקות שמגישים עם גוואקמולי. נוסעים למקסיקו בלי לארוז מזוודה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

גוואקמולי

קסדיה

אופן הכנה

  1. מכינים את הגוואקמולי: קולפים את האבוקדו ומועכים למחית חלקה. מעבירים לקערה.
  2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות. קוצצים דק את הפלפל החריף, הבצל הירוק והכוסברה.
  3. מוסיפים לאבוקדו את כל מצרכי הגוואקמולי, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. מכינים את הקסדיה: מחממים מחבת על אש בינונית.
  5. פורסים את העגבניות והפלפל החריף לפרוסות דקות. קוצצים את הכוסברה ואת הבצל הירוק.
  6. מניחים במחבת טורטייה אחת, מעליה מפזרים מעט גבינה, פלפלים קלויים, פרוסות עגבנייה, כוסברה, בצל ירוק ופלפל חריף. מפזרים עוד מעט גבינה, מניחים עוד טורטייה מעל ומועכים מעט.
  7. מטגנים 2 דקות, הופכים בעזרת צלחת לצד השני ומטגנים עוד 2 דקות.
  8. חותכים את הקסדיה למשולשים ומגישים עם גוואקמולי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 669.3 קק״ל 2677.1 קק״ל
פחמימות 91.3 גרם 365.3 גרם
שומן 24.3 גרם 97.1 גרם
נתרן 892.6 מ״ג 3570.4 מ״ג
חלבון 16.7 גרם 66.8 גרם
סיבים תזונתיים 23.9 גרם 95.6 גרם
שומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 228.8 מ״ג 915.2 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
אשלגן 1450.6 מ״ג 5802.3 מ״ג
אבץ 4.0 מ״ג 16.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody