קסטה ביתית ב-4 מרכיבים

איך משדרגים גלידה מוכנה לקינוח מושחת וטעים? מכינים קסטה ביתית סופר קלה להכנה שמכינים בזריזות מ-4 מצרכים בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

קסטה

גנאש

אופן הכנה

  1. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים רינג אישי (עדיף רינג מתכוונן).
  2. בתחתית הרינג מניחים עוגיית חמאה אחת, ומכוונים את גודל הרינג לפי גודל העוגייה.
  3. מעל העוגייה, שמים שכבת גלידה בעובי 2 ס”מ בטעם שאוהבים ודוחסים אותה באמצעות כף.
  4. מניחים מעל הגלידה עוד עוגיית חמאה ומוציאים את הרינג.
  5. מכינים את הגנאש: שמים את רכיבי הגנאש בקערה ומחממים במיקרוגל כדקה. מוציאים, מערבבים ומחזירים לחימום של דקה נוספת. מערבבים היטב עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
  6. מניחים על חצי הקסטה נייר אפייה, ועל החצי הגלוי יוצקים את הגנאש, כך שתיווצר קסטה חצי-חצי.

הערות

  • במקום הגנאש, אפשר להכין ציפוי ממרח בטעם קרמל: מחממים במיקרוגל ממרח בטעם קרמל ויוצקים מעל הקסטה
  • אפשר לבחור בכל טעם גלידה שאוהבים
  • רצוי להשתמש בעוגיות חמאה עגולות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 570.2 קק״ל 2280.9 קק״ל
פחמימות 68.9 גרם 275.5 גרם
שומן 28.5 גרם 114.0 גרם
נתרן 139.8 מ״ג 559.0 מ״ג
חלבון 8.7 גרם 34.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרם
שומן רווי 17.8 גרם 71.0 גרם
כולסטרול 169.1 מ״ג 676.5 מ״ג
סידן 173.0 מ״ג 692.2 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
אשלגן 390.2 מ״ג 1560.6 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody