קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל

שרית נובק מכינה קינוח שוקולדי משגע: קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל. קינוח מרשים שמכינים בקלות, שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק משהו מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

בראוניז

מילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים במיקרוגל, טורפים היטב לתערובת חלקה.
  3. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום, וניל ורום.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים.
  5. מוסיפים קמח וקקאו ומקפלים עם מרית.
  6. מעבירים חצי מהבלילה לתבנית בגודל 20X20 ס”מ ואת המחצית השנייה לתבנית שנייה בגודל זהה, מיישרים ומעבירים לתנור.
  7. אופים כ-20 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום ונסדקים מעט.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין, מעבירים למקפיא.
  9. מקציפים במיקסר את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת, אבקת סוכר ווניל ומקציפים לקרם יציב.
  10. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים בעדינות.
  11. מעבירים  את תערובת המסקרפונה על אחת מתבניות הבראוניז האפוי ומיישרים עם פלטה. מפזרים מעל את הפטל.
  12. מניחים מעל את שכבת הבראוניז השנייה ומהדקים.
  13. מקפיאים למשך 5 שעות לפחות, עדיף למשך הלילה. מוציאים וחותכים לקוביות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 564.8 קק״ל 6778.1 קק״ל
פחמימות 51.6 גרם 619.0 גרם
שומן 28.0 גרם 335.6 גרם
נתרן 193.2 מ״ג 2318.2 מ״ג
חלבון 7.2 גרם 86.7 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 35.8 גרם
שומן רווי 17.3 גרם 207.2 גרם
כולסטרול 146.2 מ״ג 1754.2 מ״ג
סידן 96.0 מ״ג 1151.6 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 26.3 מ״ג
אשלגן 255.5 מ״ג 3065.4 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody