באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

קסטה עם גלידה ביתית בטעמי שוקולד וניל בנינג’ה קרימי

קסטה קלאסית שמכינים בקלות אצלכם במטבח! קסטה עם גלידה ביתית קלה להכנה בטעמי וניל ושוקולד ועוגיות קסטה נימוחות
קסטה קלאסית שמכינים בקלות אצלכם במטבח! קסטה עם גלידה ביתית קלה להכנה בטעמי וניל ושוקולד ועוגיות קסטה נימוחות
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 24 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    395
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 395.4 קק״ל 2372.3 קק״ל
    פחמימות 27.1 גרם 162.5 גרם
    שומן 37.1 גרם 222.4 גרם
    נתרן 100.7 מ״ג 604.4 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 73.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 146.8 גרם
    כולסטרול 12.6 מ״ג 75.4 מ״ג
    סידן 79.9 מ״ג 479.1 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.0 מ״ג
    אשלגן 113.3 מ״ג 679.5 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 39.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 24 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    395
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 395.4 קק״ל 2372.3 קק״ל
    פחמימות 27.1 גרם 162.5 גרם
    שומן 37.1 גרם 222.4 גרם
    נתרן 100.7 מ״ג 604.4 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 73.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 146.8 גרם
    כולסטרול 12.6 מ״ג 75.4 מ״ג
    סידן 79.9 מ״ג 479.1 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.0 מ״ג
    אשלגן 113.3 מ״ג 679.5 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 39.0 מ״ג
    סגור

רגע לפני שהקיץ עוזב אותנו עד השנה הבאה, נסו להכין אצלכם בבית קסטה מעולה בשני טעמים, שוקולד ווניל. המרכיבים זמינים, תוכלו לבחור ביסקוויטים בהתאם לטעם האישי, והתהליך פשוט בזכות השימוש במכשיר ייעודי.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מניהחים בקערה מיכל אחד של שמנת מתוקה, האינסטנט פודינג וניל ו-3/4 כוס חלב. מערבבים היטב.
  2. מניחים בקערה נוספת את מיכל השמנת המתוקה השני, האינסטנט פודינג שוקולד ו-3/4 כוס חלב. מערבבים היטב.
  3. יוצקים כל תערובת לכוסות ערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים ל-24 שעות.
  4. לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”. עושים כך גם עם הכוס השנייה.
  5. מסדרים 6 ביסקוויטים בשורה בתבנית מתאימה.
  6. מסדרים את הגלידה בשני הטעמים מעל, סוגרים עם 6 ביסקוויטים נוספים ומקפיאים שוב.
  7. לאחר שקפא מעט, מוציאים מהתבנית וחותכים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קסטה עם גלידה ביתית בטעמי שוקולד וניל בנינג’ה קרימי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות