קציצות סלמון משגעות

את המתכון הבא תוכלו להכין משאריות הדג והאורז שנשארו בסופ''ש. כל מה שאתם צריכים זה סלמון אפוי, אורז מבושל, רטבים שיש לרובנו בבית ויש לכם קציצות סלמון עשירות וטעימות בטירוף
את המתכון הבא תוכלו להכין משאריות הדג והאורז שנשארו בסופ''ש. כל מה שאתם צריכים זה סלמון אפוי, אורז מבושל, רטבים שיש לרובנו בבית ויש לכם קציצות סלמון עשירות וטעימות בטירוף
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 451.3 קק״ל 1805.2 קק״ל
    פחמימות 88.0 גרם 351.8 גרם
    שומן 3.5 גרם 14.2 גרם
    נתרן 588.1 מ״ג 2352.5 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 67.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 18.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 31.5 מ״ג 126.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 451.3 קק״ל 1805.2 קק״ל
    פחמימות 88.0 גרם 351.8 גרם
    שומן 3.5 גרם 14.2 גרם
    נתרן 588.1 מ״ג 2352.5 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 67.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 18.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 31.5 מ״ג 126.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
חיה טבואדה
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. אופים 200 גרם של סלמון במשך 10 דקות (כמו שאתם רגילים, מניחים את הסלמון על תבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור).
  3. משרים את אורז הסושי בקערה גדולה עם מים ומסננים היטב עד שהמים יוצאים צלולים.
  4. מכניסים את האורז לסיר, מוסיפים כוס וחצי מים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
  5. מורידים את האש ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל כ-20 דקות עד לריכוך האורז.
  6. מכבים את האש, משאירים את הסיר מכוסה למנוחה של כ-15 דקות.
  7. מפוררים בעזרת מזלג את הסלמון האפוי או טוחנים בפולסים במעבד מזון.
  8. בקערה גדולה מערבבים 2 כוסות מאורז הסושי המוכן יחד עם רוטב צ’ילי מתוק, רוטב סרירצ’ה, בצל ירוק קצוץ דק ומלח.
  9. בעזרת כפות הידיים יוצרים קציצות מהתערובת.
  10. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים כ-2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  11. מניחים על נייר סופג, ומעבירים לכלי הגשה.
קציצות סלמון1
קציצות סלמון. צילום: חיה טבואדה

הערות

  • ניתן לאפות את הקציצות בתנור. מסדרים אותן על תבנית מרופדת נייר אפייה ומזלפים מעט שמן זית מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    תמר

    ואם אין לי רוטב סרירצה מה אפשר לשים במקום?

      Avatar
      מערכת Foody

      אין לזה ממש תחליף. אפשר לוותר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות