רקע יטבתה

פילה דג סלמון עסיסי ברוטב שמנת, מיסו וחרדל

פילה דג סלמון בניחוח מרווה משגע עם רוטב מושלם של חמאה, שמנת, יין לבן, מיסו וחרדל דיז'ון - מנה שהיא קלאס בלי מאמץ!
פילה דג סלמון בניחוח מרווה משגע עם רוטב מושלם של חמאה, שמנת, יין לבן, מיסו וחרדל דיז'ון - מנה שהיא קלאס בלי מאמץ!
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.4 קק״ל 1653.6 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 26.2 גרם
    שומן 25.5 גרם 102.1 גרם
    נתרן 474.6 מ״ג 1898.3 מ״ג
    חלבון 32.2 גרם 128.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 11.7 גרם 46.6 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 60.2 מ״ג 240.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 67.4 מ״ג 269.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.4 קק״ל 1653.6 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 26.2 גרם
    שומן 25.5 גרם 102.1 גרם
    נתרן 474.6 מ״ג 1898.3 מ״ג
    חלבון 32.2 גרם 128.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 11.7 גרם 46.6 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 60.2 מ״ג 240.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 67.4 מ״ג 269.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור

סלמון הוא אחד הדגים האהובים בארץ – משלבים אותו באינספור מתכונים וארוחות. קבלו מתכון נפלא ומיוחד במינו של השף ישראל אהרוני לפילה סלמון ברוטב עשיר טעמים וניחוחות על בסיס שמנת, מיסו וחרדל.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מתבלים את נתחי הסלמון במלח ופלפל שחור ומדביקים עליהם עלי מרווה.
  2. מחממם את החמאה במחבת וצורבים את הסלמון משני הצדדים עד שהוא מזהיב ומוכן מבפנים. מוציאים לצלחת.
  3. מוסיפים למחבת את היין, המיסו והחרדל, מערבבים ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל, מערבבים ומבשלים כמה דקות נוספות.
  4. מחזירים את הסלמון למחבת ומבשלים ברוטב עוד 3 דקות.
  5. מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים.
סלמון ברוטב שמנת2
סלמון ברוטב שמנת, מיסו, חרדל ומרווה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות