קרואסון פיצה מבצק מלאווח שמכינים צ’יק צ’אק

קרין גורן עם מתכון משגע של קרואסון פיצה מבצק מלאווח. משתמשים בבצק מוכן כדי לחסוך בזמן, ומשתפים את הילדים בתהליך הגלגול וההכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מגררים את הגבינה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
  2. בקערית מערבבים את רסק העגבניות והקטשופ.
  3. מניחים כל מלאווח על משטח עבודה משומן. חותכים בגלגלת הפיצה ל-8 משולשים.
  4. מורחים 2 כפות מהרוטב על כל מלאווח. מפזרים את הגבינה והזיתים מעל.
  5. מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ.
  6. מניחים את הקרואסונים במרווח על גבי התבנית ואופים 25 דקות, או עד להשחמה. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3562.2 קק״ל 3562.2 קק״ל
פחמימות 343.2 גרם 343.2 גרם
שומן 171.6 גרם 171.6 גרם
נתרן 7203.3 מ״ג 7203.3 מ״ג
חלבון 91.2 גרם 91.2 גרם
סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
שומן רווי 94.7 גרם 94.7 גרם
כולסטרול 113.3 מ״ג 113.3 מ״ג
סידן 1349.4 מ״ג 1349.4 מ״ג
ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
אשלגן 2324.6 מ״ג 2324.6 מ״ג
אבץ 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    מורן פרידר

    טעים !

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody