קרוקט תפוחי אדמה במילוי בשר עם סלסת עגבניות

כל החברים באים לראות כדורגל ואתם מתלבטים מה להכין? אהרוני מכין את הנשנוש האולטימטיבי - קרוקט תפוחי אדמה במילוי בשר עם סלסת עגבניות. תתכוננו לקצור מחמאות
כל החברים באים לראות כדורגל ואתם מתלבטים מה להכין? אהרוני מכין את הנשנוש האולטימטיבי - קרוקט תפוחי אדמה במילוי בשר עם סלסת עגבניות. תתכוננו לקצור מחמאות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    587
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 586.8 קק״ל 4694.8 קק״ל
    פחמימות 66.9 גרם 535.0 גרם
    שומן 23.1 גרם 185.0 גרם
    נתרן 909.3 מ״ג 7274.1 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 195.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.5 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 36.3 גרם
    כולסטרול 213.1 מ״ג 1704.5 מ״ג
    סידן 73.0 מ״ג 584.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 27.5 מ״ג
    אשלגן 705.3 מ״ג 5642.4 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 28.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    587
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 586.8 קק״ל 4694.8 קק״ל
    פחמימות 66.9 גרם 535.0 גרם
    שומן 23.1 גרם 185.0 גרם
    נתרן 909.3 מ״ג 7274.1 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 195.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.5 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 36.3 גרם
    כולסטרול 213.1 מ״ג 1704.5 מ״ג
    סידן 73.0 מ״ג 584.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 27.5 מ״ג
    אשלגן 705.3 מ״ג 5642.4 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 28.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מעטפת

ציפוי

סלסת עגבניות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים בתנור החם עד שהם מאוד רכים. מצננים וקולפים.
  2. מכינים את מילוי הבשר: קוצצים דק את הבצל, השום, הפלפל הירוק החריף, הכוסברה והפטרוזיליה.
  3. במחבת גדולה מחממים שמן זית. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל, השום והפלפל החריף ומטגנים כ-2 דקות.
  4. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי שמפוררים אותו בעזרת כף עץ עד שהוא משנה את צבעו.
  5. מוסיפים את הצנוברים, הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מסירים מהאש ומצננים.
  6. מכינים את המעטפת: בקערה גדולה מועכים את תפוחי האדמה האפויים לפירה. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומוסיפים קמח וביצים.
  7. צרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי גולף, משטחים כל כדור בכף היד וממלאים בתערובת הבשר. מגלגלים בעדינות את הכדור כך שהתערובת תהיה כלואה בפנים.
  8. במחבת גדולה או בווק מחממים שמן לטיגון עמוק.
  9. טובלים כל כדור בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים בשמן החם עד שהכדורים שחומים ופריכים. מוציאים לנייר סופג.
  10. מכינים סלסת עגבניות: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  11. בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה שמים את העגבניות, הפלפל החריף והבצל וצולים בתנור החם עד שהם שרופים. מצננים.
  12. שמים במעבד מזון את הירקות הצלויים ויתר המרכיבים וטוחנים לסלסה במרקם גס.
  13. מגישים את הקרוקטים לצד סלסת עגבניות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרוקט תפוחי אדמה במילוי בשר עם סלסת עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות