רקע ברימאג

קרם יוגורט דבש עם מקלות פיצוחים למקסימום רושם!

קינוח מרשים וטעים שמוגש בכוסות אישיות: קרם יוגורט דבש עם מקלות פיצוחים טריים ופריכים, שאפשר להגיש גם כנשנוש בריא!
קינוח מרשים וטעים שמוגש בכוסות אישיות: קרם יוגורט דבש עם מקלות פיצוחים טריים ופריכים, שאפשר להגיש גם כנשנוש בריא!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    614
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.4 קק״ל 3686.7 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 264.5 גרם
    שומן 46.0 גרם 276.1 גרם
    נתרן 61.3 מ״ג 367.5 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 55.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 23.1 גרם 138.8 גרם
    כולסטרול 10.1 מ״ג 60.6 מ״ג
    סידן 95.6 מ״ג 573.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 211.3 מ״ג 1267.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    614
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.4 קק״ל 3686.7 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 264.5 גרם
    שומן 46.0 גרם 276.1 גרם
    נתרן 61.3 מ״ג 367.5 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 55.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 23.1 גרם 138.8 גרם
    כולסטרול 10.1 מ״ג 60.6 מ״ג
    סידן 95.6 מ״ג 573.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 211.3 מ״ג 1267.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מקלות פיצוחים

קרם יוגורט ודבש

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 140 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו.
  2. מכינים את מקלות הפיצוחים: שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החלבון והסוכר ומערבבים במשך 10 שניות.
  3. מוסיפים את השומשום, גרעיני הדלעת, גרעיני החמנייה והשקדים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה כחצי דקה עד דקה, עד שכל הפיצוחים מכוסים בתערובת החלבון והסוכר.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים בעזרת פלטה ארוכה או כף לשכבה כמה שיותר דקה ואחידה, בלי חורים.

    קרם יוגורט דבש עם מקלות פיצוחים 3
    מיישרים את תערובת הפיצוחים על התבנית. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: יעל מגן

  5. בעזרת סכין ארוכה חותכים למקלות בעובי של כ-5 ס”מ. מזיזים את הסכין ימינה ושמאלה כדי לייצר רווחים בין המקלות.
  6. אופים במשך 40-50 דקות או עד שתערובת הפיצוחים מתייבשת לגמרי ומתחילה להזהיב.
  7. מוציאים מהתנור, מצננים ורק אז חותכים או שוברים למקלות.
  8. מכינים את הקרם: שמים את השמנת המתוקה, היוגורט והאינסטנט פודינג בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים לקרם חלק וסמיך.
  9. מוסיפים את הדבש וממשיכים להקציף עד שהוא נטמע בקרם.

    קרם יוגורט דבש עם מקלות פיצוחים 4
    מכינים את קרם היוגורט. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: יעל מגן

  10. מרכיבים את הקינוח: מעבירים לכוסות הגשה כמות נדיבה של מוס (אפשר להיעזר בשקית זילוף או כף), יוצקים מעל מעט דבש, נועצים כמה מקלות פיצוחים ומגישים.

    קרם יוגורט דבש עם מקלות פיצוחים 5
    מרכיבים את הקינוח. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: יעל מגן

  11. את שאריות המקלות שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר (עד שבועיים).

    קרם יוגורט דבש עם מקלות פיצוחים 2
    קינוח אישי מפנק לסיום ארוחת החג. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם יוגורט דבש עם מקלות פיצוחים למקסימום רושם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    בני

    ניראה לי מצאתי את הקינוח לראש השנה

      Avatar
      Foody Foody

      גם לנו נראה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות