קרפ ביתי במילוי שוקולד ממש כמו בקניונים

קרין גורן מראה כמה זה פשוט להכין קרפ ביתי במילוי שוקולד. 10 דקות עבודה ויש לכם מנה מתוקה ממש כמו בקניונים שהילדים מאוד יאהבו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

מלית

אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
  2. מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
  3. מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת. אפשר להיעזר במכשיר להכנת קרפים.
  4. מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
  5. מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח בעזרת פלטה ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.

    עוגות גבינה, חטיפים מלוחים, מאפים - כל המתכונים הכי שווים לחג השבועות!

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1275.4 קק״ל 5101.5 קק״ל
פחמימות 138.9 גרם 555.7 גרם
שומן 69.9 גרם 279.5 גרם
נתרן 164.1 מ״ג 656.2 מ״ג
חלבון 21.9 גרם 87.6 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.6 גרם
שומן רווי 23.3 גרם 93.3 גרם
כולסטרול 161.0 מ״ג 643.8 מ״ג
סידן 498.6 מ״ג 1994.4 מ״ג
ברזל 7.4 מ״ג 29.5 מ״ג
אשלגן 805.9 מ״ג 3223.7 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (15)

    Avatar
    מרים

    במה אפשר למלות במקום הנוטלה

      Avatar
      Foody Foody

      כן כמובן.

      Avatar
      רחל אלנה

      במה אפשר להחליף את התרסיס קנולה ?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף את התרסיס במעט שמן קנולה, אפשר גם להשתמש בנייר סופג ולמרוח את השמן בצורה אחידה כך שלא תווצר שלולית שמן.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody