מתכון לקרפ ביתי במילוי שוקולד ממש כמו בקניונים

קרין גורן מראה כמה זה פשוט - מתכון לקרפ ביתי במילוי שוקולד. 10 דקות עבודה ויש לכם מנה מתוקה ממש כמו בקניונים שהילדים מאוד יאהבו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

מלית

אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
  2. מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
  3. מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת. אפשר להיעזר במכשיר להכנת קרפים.
  4. מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
  5. מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח בעזרת פלטה ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1277.8 קק״ל 5111.3 קק״ל
פחמימות 139.5 גרם 558.2 גרם
שומן 70.5 גרם 281.9 גרם
נתרן 211.7 מ״ג 846.9 מ״ג
חלבון 22.1 גרם 88.5 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.6 גרם
שומן רווי 23.1 גרם 92.4 גרם
כולסטרול 160.6 מ״ג 642.4 מ״ג
סידן 497.6 מ״ג 1990.2 מ״ג
ברזל 7.2 מ״ג 28.7 מ״ג
אשלגן 803.1 מ״ג 3212.5 מ״ג
אבץ 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (31)

Avatar

    Avatar
    מאי

    איך אפשר לצמצם את ה1277 קלוריות ?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר למלא בממרח אחר…

    Avatar
    חנית בן גיא

    זה טעים ..אבל לא רק ונישבר ..יש מתכון יותר רך ?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר לנסות ולהוסיף עוד קצת שמן לבלילה. שימו לב שברגע שהקרפ מתקרר הוא מתקשה. כמו כן, אם הבלילה יוצאת טובה ולא יבשה אז או שהקרפ נאפה בחום גבוה מדי או למשך זמן ארוך מדי. בהצלחה!!!

    Avatar
    אנומיני

    האם אפשר להחליף במקום חלב למים

      Avatar
      Foody Foody

      לא מומלץ להחליף. אפשר אולי להמיר חצי כמות למים או להשתמש בחלב צמחי (שקדים, סויה או קוקוס שישפיע כמובן על הטעם). בהצלחה!

    Avatar
    אלומה

    הכנתע לפי המתכון ,ובמחבת רגילה יצא מדהים!!!!!

      Avatar
      אגם פרגיאן

      ממש טעים ממליצה מה עדיף

הצג עוד