קרפ ביתי במילוי שוקולד ממש כמו בקניונים

קרין גורן מראה כמה זה פשוט להכין קרפ ביתי במילוי שוקולד. 10 דקות עבודה ויש לכם מנה מתוקה ממש כמו בקניונים שהילדים מאוד יאהבו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

מלית

אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
  2. מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
  3. מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת.
  4. מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
  5. מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1287.0 קק״ל 5147.9 קק״ל
פחמימות 141.9 גרם 567.7 גרם
שומן 69.9 גרם 279.5 גרם
נתרן 164.1 מ״ג 656.3 מ״ג
חלבון 21.9 גרם 87.6 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.6 גרם
שומן רווי 23.3 גרם 93.3 גרם
כולסטרול 161.0 מ״ג 643.8 מ״ג
סידן 498.6 מ״ג 1994.5 מ״ג
ברזל 7.4 מ״ג 29.6 מ״ג
אשלגן 806.0 מ״ג 3223.9 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    טליה פרנק

    מתכון מעולה! אני מכינה אותו מלא פעמים, כ”כ פשוט וכולם אצלנו טורפים אותו!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody