רוטב שמנת פטריות וטימין לפסטה

מתכון קל ומהיר להכנה עם מכשיר נינג'ה פודי לרוטב הפסטה הכי קלאסי שיש. יש שקוראים לו אלפרדו, אצלנו הוא רוטב שמנת פטריות וטימין ויש גם גרסה טבעונית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים את שמן הזית, השום, הבצל, הפטריות והטימין לבלנדר ונפעיל את תוכנית הSAUTE.
  2. כאשר הבלנדר מסיים מוסיפים את השמנת או קרם הקוקוס, הקורנפלור והמלח ומפעילים את הבלנדר על SAUCE. מעבירים את הרוטב המוכן למחבת.
  3. מבשלים חבילת פסטה לפי הוראות היצרן, מעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב ומקפיצים אותם ביחד לאיחוד המרקמים והטעמים ומגישים.

    רוטב שמנת פטריות וטימין לפסטה
    רוטב שמנת פטריות וטימין לפסטה

הצעת הגשה

  • חם לצד פסטה מבושלת מראש.
  • תוכנית: SAUTE , HEARTY SOUP SAUCE.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1197.0 קק״ל 1197.0 קק״ל
פחמימות 38.0 גרם 38.0 גרם
שומן 106.2 גרם 106.2 גרם
נתרן 1756.5 מ״ג 1756.5 מ״ג
חלבון 26.5 גרם 26.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.7 גרם 2.7 גרם
שומן רווי 50.9 גרם 50.9 גרם
כולסטרול 260.1 מ״ג 260.1 מ״ג
סידן 708.5 מ״ג 708.5 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 1.6 מ״ג
אשלגן 1023.4 מ״ג 1023.4 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody