רול סושי פסטרמה: יצירתי, מטוגן והכי יאמי!
קבלו חטיף הורס מבית רובי מיכאל! רול סושי פסטרמה עוף עם אבוקדו וגזר עטופים באורז ומטוגנים לקריספיות מושלמת. זה הסושי הכי יצירתי ונחטף בסביבה!
קבלו חטיף הורס מבית רובי מיכאל! רול סושי פסטרמה עוף עם אבוקדו וגזר עטופים באורז ומטוגנים לקריספיות מושלמת. זה הסושי הכי יצירתי ונחטף בסביבה!
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.3 קק״ל 211.3 קק״לפחמימות 11.7 גרם 11.7 גרםשומן 14.3 גרם 14.3 גרםנתרן 101.2 מ״ג 101.2 מ״גחלבון 3.6 גרם 3.6 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 1.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.6 מ״ג 67.6 מ״גברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 928.8 מ״ג 928.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות211
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.3 קק״ל 211.3 קק״לפחמימות 11.7 גרם 11.7 גרםשומן 14.3 גרם 14.3 גרםנתרן 101.2 מ״ג 101.2 מ״גחלבון 3.6 גרם 3.6 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 1.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.6 מ״ג 67.6 מ״גברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 928.8 מ״ג 928.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 211 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס אורז עגולאורז סושי מבושל לפי הוראות היצרן
-
1 חבילה פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 גזר בינוני
-
1/2 אבוקדו בינוני
-
4 גבעולי עירית
הגשה
-
2 כפות ספייסי מיונז
-
8 עלי נענעצעירה
אופן הכנה
- מניחים את האורז על מחצלת להכנת סושי שעטופה בניילון נצמד.
- מרדדים היטב את האורז לצורת ריבוע שווה ומהודק.
- חותכים את הפסטרמה מנתח שלם ואת הירקות לצורת מקלות.
- מניחים במסודר את הפסטרמה, הגזר, האבוקדו והעירית על האורז.
- מגלגלים כמו סושי, מהדקים היטב, וסוגרים את קצוות הרול.
- מחממים במחבת שמן בגובה 2 ס״מ על אש בינונית.
- לאחר שהשמן רותח מניחים את הרול בעדינות בשמן ומטגנים במשך 2-3 דקות עד לקבל צבע זהוב.
- מוציאים את הרול מהשמן, ומעבירים למגש עץ יבש למשך 5 דקות לניקוז השמן.
- חותכים את הרול ל-8 יחידות.
- מניחים בצלחת הגשה כשהצד המטוגן כלפיי מעלה, מזלפים ספייסי מיונז ומניחים על כל סושי עלה של נענע.
- מגישים לצד רטבים שאוהבים.
אופן הכנה
- מניחים את האורז על מחצלת להכנת סושי שעטופה בניילון נצמד.
- מרדדים היטב את האורז לצורת ריבוע שווה ומהודק.
- חותכים את הפסטרמה מנתח שלם ואת הירקות לצורת מקלות.
- מניחים במסודר את הפסטרמה, הגזר, האבוקדו והעירית על האורז.
- מגלגלים כמו סושי, מהדקים היטב, וסוגרים את קצוות הרול.
- מחממים במחבת שמן בגובה 2 ס״מ על אש בינונית.
- לאחר שהשמן רותח מניחים את הרול בעדינות בשמן ומטגנים במשך 2-3 דקות עד לקבל צבע זהוב.
- מוציאים את הרול מהשמן, ומעבירים למגש עץ יבש למשך 5 דקות לניקוז השמן.
- חותכים את הרול ל-8 יחידות.
- מניחים בצלחת הגשה כשהצד המטוגן כלפיי מעלה, מזלפים ספייסי מיונז ומניחים על כל סושי עלה של נענע.
- מגישים לצד רטבים שאוהבים.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן