רול סושי פסטרמה: יצירתי, מטוגן והכי יאמי!

קבלו חטיף הורס מבית רובי מיכאל! רול סושי פסטרמה עוף עם אבוקדו וגזר עטופים באורז ומטוגנים לקריספיות מושלמת. זה הסושי הכי יצירתי ונחטף בסביבה!
קבלו חטיף הורס מבית רובי מיכאל! רול סושי פסטרמה עוף עם אבוקדו וגזר עטופים באורז ומטוגנים לקריספיות מושלמת. זה הסושי הכי יצירתי ונחטף בסביבה!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    211
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.3 קק״ל 211.3 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 11.7 גרם
    שומן 14.3 גרם 14.3 גרם
    נתרן 101.2 מ״ג 101.2 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 3.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.6 מ״ג 67.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 928.8 מ״ג 928.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    211
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.3 קק״ל 211.3 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 11.7 גרם
    שומן 14.3 גרם 14.3 גרם
    נתרן 101.2 מ״ג 101.2 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 3.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.6 מ״ג 67.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 928.8 מ״ג 928.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רובי מיכאל
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מניחים את האורז על מחצלת להכנת סושי שעטופה בניילון נצמד.
  2. מרדדים היטב את האורז לצורת ריבוע שווה ומהודק.
  3. חותכים את הפסטרמה מנתח שלם ואת הירקות לצורת מקלות.
  4. מניחים במסודר את הפסטרמה, הגזר, האבוקדו והעירית על האורז.
  5. מגלגלים כמו סושי, מהדקים היטב, וסוגרים את קצוות הרול.
  6. מחממים במחבת שמן בגובה 2 ס״מ על אש בינונית.
  7. לאחר שהשמן רותח מניחים את הרול בעדינות בשמן ומטגנים במשך 2-3 דקות עד לקבל צבע זהוב.
  8. מוציאים את הרול מהשמן, ומעבירים למגש עץ יבש למשך 5 דקות לניקוז השמן.
  9. חותכים את הרול ל-8 יחידות.
  10. מניחים בצלחת הגשה כשהצד המטוגן כלפיי מעלה, מזלפים ספייסי מיונז ומניחים על כל סושי עלה של נענע.
  11. מגישים לצד רטבים שאוהבים.

    רול סושי פסטרמה2
    רול סושי פסטרמה מנתח שלם. צילום: רובי מיכאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רול סושי פסטרמה: יצירתי, מטוגן והכי יאמי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות