רון יוחננוב חריף מתמיד: צ’ילי קון קרנה בסיר פודי נינג’ה
רון יוחננוב מכין את המנה המקסיקנית האהובה עם השם שהכי כייף לבטא - צ'ילי קון קרנה! תבשיל בשר בקר, עם שעועית שחורה, שום ועגבניות שמתבשלים היטב בסיר אחד
רון יוחננוב מכין את המנה המקסיקנית האהובה עם השם שהכי כייף לבטא - צ'ילי קון קרנה! תבשיל בשר בקר, עם שעועית שחורה, שום ועגבניות שמתבשלים היטב בסיר אחד
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 514.9 קק״ל 2059.6 קק״לפחמימות 28.3 גרם 113.3 גרםשומן 26.4 גרם 105.8 גרםנתרן 358.4 מ״ג 1433.8 מ״גחלבון 37.5 גרם 150.1 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 21.0 גרםשומן רווי 7.9 גרם 31.6 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 92.7 מ״ג 370.9 מ״גברזל 6.1 מ״ג 24.3 מ״גאשלגן 901.5 מ״ג 3605.8 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 35.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות515
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 514.9 קק״ל 2059.6 קק״לפחמימות 28.3 גרם 113.3 גרםשומן 26.4 גרם 105.8 גרםנתרן 358.4 מ״ג 1433.8 מ״גחלבון 37.5 גרם 150.1 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 21.0 גרםשומן רווי 7.9 גרם 31.6 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 92.7 מ״ג 370.9 מ״גברזל 6.1 מ״ג 24.3 מ״גאשלגן 901.5 מ״ג 3605.8 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 35.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 515 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
4 שיני שוםכתושות
-
1 קורט אבקת צ’ילי
-
1 כוס שעועית שחורהמושרית במים
-
1 כוס עגבניות מרוסקות250 גרם
-
2 כפות פפריקה מתוקהאפשר גם מעושנת
-
1 כפית כמון טחון
-
3 כפות רוטב סויה
-
2 כפות סילאן
-
1 1/2 כוסות מים
אופן הכנה
-
- מדליקים את סיר הנינג’ה פודי, שופכים לתוך הסיר הקרמי את הבצל עם השמן ומפעילים על פונקציית טיגון באוויר חם למשך 10 דקות.
- מוסיפים את הבשר, השום, הצ’ילי והתבלינים ומטגנים שוב באוויר חם כ-5 דקות.
- לאחר הטיגון מפוררים היטב את הבשר בעזרת כף עץ שופכים פנימה את השעועית יחד עם העגבניות המרוסקות והמים.
- מחליפים למכסה סיר לחץ ומפעילים 60 דקות על פונקציית סיר לחץ במצב HIGH. בתום הזמן, משחררים את שסתום הסיר לחץ.
- מגישים חם מעל אורז לבן או בתוך טורטייה.
- אם בתוך טורטייה: מחממים טורטייה כמה שניות מכל צד, ממלאים בעלים ירוקים, אבוקדו וירקות יחד עם התבשיל צ’ילי קון קרנה, מגלגלים ומגישים.
אופן הכנה
-
- מדליקים את סיר הנינג’ה פודי, שופכים לתוך הסיר הקרמי את הבצל עם השמן ומפעילים על פונקציית טיגון באוויר חם למשך 10 דקות.
- מוסיפים את הבשר, השום, הצ’ילי והתבלינים ומטגנים שוב באוויר חם כ-5 דקות.
- לאחר הטיגון מפוררים היטב את הבשר בעזרת כף עץ שופכים פנימה את השעועית יחד עם העגבניות המרוסקות והמים.
- מחליפים למכסה סיר לחץ ומפעילים 60 דקות על פונקציית סיר לחץ במצב HIGH. בתום הזמן, משחררים את שסתום הסיר לחץ.
- מגישים חם מעל אורז לבן או בתוך טורטייה.
- אם בתוך טורטייה: מחממים טורטייה כמה שניות מכל צד, ממלאים בעלים ירוקים, אבוקדו וירקות יחד עם התבשיל צ’ילי קון קרנה, מגלגלים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן