צ׳ילי קון טופו

צ'לי קון טופו, רך, עסיסי, טעים בטירוף ואין מצב שהאורחים ירגישו שזאת מנה עם טופו ולא הקלאסיקה עם הבשר שכולנו מכירים
צ'לי קון טופו, רך, עסיסי, טעים בטירוף ואין מצב שהאורחים ירגישו שזאת מנה עם טופו ולא הקלאסיקה עם הבשר שכולנו מכירים
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    633
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.4 קק״ל 3800.7 קק״ל
    פחמימות 41.7 גרם 250.2 גרם
    שומן 30.2 גרם 181.3 גרם
    נתרן 1254.5 מ״ג 7526.9 מ״ג
    חלבון 35.1 גרם 210.8 גרם
    סיבים תזונתיים 24.6 גרם 147.7 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 27.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 437.9 מ״ג 2627.6 מ״ג
    ברזל 240.8 מ״ג 1444.6 מ״ג
    אשלגן 2838.4 מ״ג 17030.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    633
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.4 קק״ל 3800.7 קק״ל
    פחמימות 41.7 גרם 250.2 גרם
    שומן 30.2 גרם 181.3 גרם
    נתרן 1254.5 מ״ג 7526.9 מ״ג
    חלבון 35.1 גרם 210.8 גרם
    סיבים תזונתיים 24.6 גרם 147.7 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 27.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 437.9 מ״ג 2627.6 מ״ג
    ברזל 240.8 מ״ג 1444.6 מ״ג
    אשלגן 2838.4 מ״ג 17030.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טורטיות

טופו

תבשיל ירקות


אופן הכנה

  1. מכינים את הטורטיות: חותכים את הטורטיות למשולשים קטנים ומטגנים אותם. מפזרים עליהם כפית פפריקה מעושנת ומערבבים.
  2. מכינים את התבשיל: מחממים שמן זית במחבת, מפוררים את הטופו, ומטגנים היטב עד להשמחה. מניחים בצד.
  3. בסיר עמוק שמתאים לקדרה מחממים שמן זית ומוסיפים בצל, פלפל צ׳יפוטלה, סלרי, גזר ופלפל אדום - מוסיפים לפי הסדר עם אידוי של כמה דקות לכל ירק, תוך כדי ערבוב ומכסים ל-20 דקות.
  4. מוסיפים צילי חריף, שום קצוץ ואת הפלפל צ’יפוטלה ברוטב עגבניות ומערבבים.
  5. מוסיפים לסיר את הטופו והבירה, מערבבים ונותנים לאלכוהול להתאדות.
  6. מוסיפים קופסא של עגבניות מקולפות וכף גדושה של רסק.
  7. מערבבים בקערית את כל התבלינים ומוסיפים לתבשיל. מערבבים ומוסיפים חצי כוס מים ושעועית שחורה. מכסים ומבשלים כשעה על להבה קטנה.
  8. מכינים את הגשת המנה: ממלאים את הטורטייה שהכנו בתבשיל הצ’ילי קון טופו. מגישים עם גוואקמולי.
צ'ילי קון טופו2
צ’ילי קון טופו. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

הערות

  • הסיר חייב להתאים לבישול ארוך כדי שהתבשיל לא ידבק ויישרף.
  • בשום אופן לא לוותר על הפלפל צ'יפוטלה (מחית או שימורים או וגם יבש), זה מה שנותן לקדרה את הטעם המעושן והעמוק שלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות