בולונז עוף עם פתיתים שילדים מאוד אוהבים

אם הילדים שלכם סרבני מזון, לגלי ברמן יש את התשובה בשבילכם - בולונז עוף עם פתיתים שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
אם הילדים שלכם סרבני מזון, לגלי ברמן יש את התשובה בשבילכם - בולונז עוף עם פתיתים שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
  • גלי ברמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    680
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 680.1 קק״ל 2720.3 קק״ל
    פחמימות 108.9 גרם 435.4 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.5 גרם
    נתרן 72.6 מ״ג 290.5 מ״ג
    חלבון 31.5 גרם 126.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 53.6 מ״ג 214.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 1270.4 מ״ג 5081.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    680
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 680.1 קק״ל 2720.3 קק״ל
    פחמימות 108.9 גרם 435.4 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.5 גרם
    נתרן 72.6 מ״ג 290.5 מ״ג
    חלבון 31.5 גרם 126.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 53.6 מ״ג 214.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 1270.4 מ״ג 5081.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את כל הירקות: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בצל ועגבניות.
  2. בסיר מחממים שמן זית. מוסיפים את הירקות הטחונים ומטגנים 2 דקות.
  3. מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות.
  4. מוסיפים את העוף הטחון וממשיכים לבשל 10 דקות. תוך כדי בישול מפוררים את העוף בעזרת כף עץ. אם הנוזלים מתאדים, מוסיפים מעט מים.
  5. מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
  6. שמים בכל צלחת הגשה פתיתים מבושלים ורוטב בולונז ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בולונז עוף עם פתיתים שילדים מאוד אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות