סנו רקע

הטיפ של דודה אורנה: איך לחסוך את זמני הבישול שלכם?

הטיפ של דודה אורנה - בצל מטוגן, מחולק למנות במקפיא. מאז שגילנו את הטיפ הזה החיים שלנו השתנו והתקצרו לנו כל זמני הבישול
הטיפ של דודה אורנה - בצל מטוגן, מחולק למנות במקפיא. מאז שגילנו את הטיפ הזה החיים שלנו השתנו והתקצרו לנו כל זמני הבישול
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1098
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1098.1 קק״ל 1098.1 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 8.6 גרם
    שומן 120.8 גרם 120.8 גרם
    נתרן 3110.7 מ״ג 3110.7 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 17.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 156.6 מ״ג 156.6 מ״ג
    ברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 162.9 מ״ג 162.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1098
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1098.1 קק״ל 1098.1 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 8.6 גרם
    שומן 120.8 גרם 120.8 גרם
    נתרן 3110.7 מ״ג 3110.7 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 17.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 156.6 מ״ג 156.6 מ״ג
    ברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 162.9 מ״ג 162.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

כל תבשיל טוב מתחיל בטיגון בצל עד לחריכה עמוקה, הטיגון הזה לוקח חצי שעה, אבל בנינו, למי יש זמן? דאגנו לכם לטריק שהולך לקצר לכם משמעותית זמני בישול. אל תודו לנו, תודו לדודה אורנה שעושה את זה כבר שנים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פורסים את כל הבצלים לטבעות דקות.
  2. במחבת רחבה, מוזגים את שמן הזית, מוסיפים את הטימין, הצ’ילי והפלפל השחור ומבשלים על אש בינונית לדקה שתיים.
  3. מוסיפים את כל הבצל, מעלים לאש גבוהה ומערבבים היטב בעזרת שתי כפות עץ.
  4. מנמיכים את האש ומעכשיו סבלנות: מטגנים על אש קטנה תוך כדי ערבוב כל כמה דקות, עד שהבצל נהיה חום כהה; זה לוקח כ-30-40 דקות. הטריק הוא לוודא שהבצל לא נשרף, לעבוד על אש נמוכה ולערבב כל הזמן; אם צריך, להוסיף מדי פעם מעט שמן.
  5. מורידים מהאש, מצננים לגמרי ומעבירים את הבצל לשקיות זיפר S סנו סושי ושומרים במקפיא לשימוש עתידי.
טיפ להכנת בצל מטוגן1
טיפ להכנת בצל מטוגן מושלם. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות