סלט חם של ירקות מוקפצים ברוטב סויה ודבש

סלט ירקות מוקפצים פשוט מושלם שמגיע חם, אבל כל הירקות שבו נשארים פריכים ומזינים. ניתן לשחק עם המרכיבים ולהחליף את מגוון הירוקים בהתאם לעונה
סלט ירקות מוקפצים פשוט מושלם שמגיע חם, אבל כל הירקות שבו נשארים פריכים ומזינים. ניתן לשחק עם המרכיבים ולהחליף את מגוון הירוקים בהתאם לעונה
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    224
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.6 קק״ל 894.5 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 89.0 גרם
    שומן 12.8 גרם 51.3 גרם
    נתרן 76.8 מ״ג 307.1 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 24.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.2 מ״ג 136.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 589.2 מ״ג 2356.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    224
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.6 קק״ל 894.5 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 89.0 גרם
    שומן 12.8 גרם 51.3 גרם
    נתרן 76.8 מ״ג 307.1 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 24.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.2 מ״ג 136.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 589.2 מ״ג 2356.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט ירקות מוקפצים


אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה בסיר שפע מים וחולטים את הבאק צ’וי והברוקולי כ-2 דקות. מסננים.
  2. מחממים את שמן הזית בווק ומקפיצים את השום, הג’ינג’ר והלמון גראס כדקה.
  3. מוסיפים את הברוקולי, הבאק צ’וי, הפטריות והזוקיני ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את הפורטובלו, מערבבים ומקפיצים עוד דקה.
  5. מוסיפים את הדבש יד מרדכי, הסויה ושמן השומשום, מערבבים ומכבים את האש.

    סלט חם עם ירקות פריכים1
    מוסיפים את הדבש, הסויה ושמן השומשום. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל

  6. מפזרים מעט טבעות צ’ילי ומגישים מיד.
סלט חם עם ירקות פריכים4
סלט חם עם ירקות מוקפצים ברוטב סויה ודבש. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות