
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
2פילה או 800 גרם דג ברמונדי ישראלימפולט ללא עור
-
2פילה או 800 גרם דג ברמונדי ישראלימפולט עם עור
-
30 גרם פיסטוקים טבעייםקצוץ
-
30 גרם חמוציות מיובשותקצוצים
-
1 שן שוםטרי כתוש
-
1 ביצה L
-
1 כף פירורי לחם
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- קוצצים את 2 יח’ הפילה ללא עור עד לקבלת מרקם אחיד ומעט דביק ומערבבים עם יתר המצרכים.
- מניחים פילה אחד (עם העור) כשהעור כלפי מטה ומניחים על חלקו העליון את מילוי הדג.
- מניחים מעל את פילה הדג השני ומגלגלים בנייר אפייה ונייר כסף לרולדה. שימו לב! לא להדק יותר מידי!
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 30 דק’. סמוך להגשה יש להוציא את נייר האפייה ונייר כסף, להניח על משטח חיתוך ולפרוס!
רוסטפיש חנה דגים.צילום: עמית טרפוצ’ניק
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
577.3
קק״ל
1154.7
קק״ל
פחמימות
20.5
גרם
40.9
גרם
שומן
24.5
גרם
49.1
גרם
נתרן
675.8
מ״ג
1351.6
מ״ג
חלבון
58.3
גרם
116.7
גרם
סיבים תזונתיים
2.8
גרם
5.6
גרם
שומן רווי
4.7
גרם
9.4
גרם
כולסטרול
276.6
מ״ג
553.2
מ״ג
סידן
279.9
מ״ג
559.8
מ״ג
ברזל
4.8
מ״ג
9.6
מ״ג
אשלגן
1182.5
מ״ג
2365.0
מ״ג
אבץ
3.2
מ״ג
6.3
מ״ג
תגובות (2)
איפה ומתי מוסיפים את הפיסטוקים והחמוציות? זה לא מצויין במתכון
הפיסטוקים והחמוציות הם חלק מהמילוי. מוסיפים אותם בין שני חלקי הפילה יחד עם השום. בהצלחה!