רוסטפיש ברמונדי של אשר ולינור גל “חנה דגים”

רוסטפיש ברמונדי של אשר ולינור גל מ"חנה דגים", מילוי טעים ועשיר בין שני נתחי פילה צלויים מבטיחים לכם קריאות התפעלות מכל האורחים!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. קוצצים את 2 יח’ הפילה ללא עור עד לקבלת מרקם אחיד ומעט דביק ומערבבים עם יתר המצרכים.
  3. מניחים פילה אחד (עם העור) כשהעור כלפי מטה ומניחים על חלקו העליון את מילוי הדג.
  4. מניחים מעל את פילה הדג השני ומגלגלים בנייר אפייה ונייר כסף לרולדה. שימו לב! לא להדק יותר מידי!
  5. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 30 דק’. סמוך להגשה יש להוציא את נייר האפייה ונייר כסף, להניח על משטח חיתוך ולפרוס!

    רוסטפיש חנה דגים.צילום: עמית טרפוצ'ניק
    רוסטפיש חנה דגים.צילום: עמית טרפוצ’ניק

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 445.3 קק״ל 890.7 קק״ל
פחמימות 20.5 גרם 40.9 גרם
שומן 26.6 גרם 53.3 גרם
נתרן 495.8 מ״ג 991.6 מ״ג
חלבון 66.1 גרם 132.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.6 גרם
שומן רווי 7.4 גרם 14.8 גרם
כולסטרול 126.6 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 39.9 מ״ג 79.8 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 222.5 מ״ג 445.0 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שירה חי

    איפה ומתי מוסיפים את הפיסטוקים והחמוציות? זה לא מצויין במתכון

      Avatar
      Foody Foody

      הפיסטוקים והחמוציות הם חלק מהמילוי. מוסיפים אותם בין שני חלקי הפילה יחד עם השום. בהצלחה!