ריבועי פאדג’ שוקולד לבן, פיסטוקים וחמוציות
משהו קטן וטוב: פאדג' שוקולד לבן, חתוך לקוביות קטנות ומתוקות בתוספת פיסטוקים, קוקוס וחמוציות. אפשר להגיש כנשנוש מתוק לסוף הארוחה, או ארוז כמתנה לאורחים
משהו קטן וטוב: פאדג' שוקולד לבן, חתוך לקוביות קטנות ומתוקות בתוספת פיסטוקים, קוקוס וחמוציות. אפשר להגיש כנשנוש מתוק לסוף הארוחה, או ארוז כמתנה לאורחים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3247.5 קק״ל 3247.5 קק״לפחמימות 203.8 גרם 203.8 גרםשומן 251.2 גרם 251.2 גרםנתרן 276.7 מ״ג 276.7 מ״גחלבון 48.9 גרם 48.9 גרםסיבים תזונתיים 47.5 גרם 47.5 גרםשומן רווי 157.6 גרם 157.6 גרםכולסטרול 42.0 מ״ג 42.0 מ״גסידן 713.2 מ״ג 713.2 מ״גברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 2399.7 מ״ג 2399.7 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות3248
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3247.5 קק״ל 3247.5 קק״לפחמימות 203.8 גרם 203.8 גרםשומן 251.2 גרם 251.2 גרםנתרן 276.7 מ״ג 276.7 מ״גחלבון 48.9 גרם 48.9 גרםסיבים תזונתיים 47.5 גרם 47.5 גרםשומן רווי 157.6 גרם 157.6 גרםכולסטרול 42.0 מ״ג 42.0 מ״גסידן 713.2 מ״ג 713.2 מ״גברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 2399.7 מ״ג 2399.7 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 3248 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3/4 כוס שקדים מולבנים שלמיםאו אגוזי מקדמיה
-
1/2 כוס פיסטוקים טבעיים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1מיכל או 397 גרם חלב מרוכז
-
200 גרם קוקוס טחון
-
1/2 כוס חמוציות מיובשות
אופן הכנה
- קולים את האגוזים והפיסטוקים כל אחד לחוד כחצי דקה על מחבת ומצננים היטב.
- שוברים שוקולד לקוביות וממיסים במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי), מוסיפים חלב ממותק, קוקוס, חמוציות ואת האגוזים והפיסטוקים שקלינו, ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.
- מכסים ברדיד אלומיניום, מעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
- חותכים עם סכין חדה לקוביות בגודל 2*2. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.
אופן הכנה
- קולים את האגוזים והפיסטוקים כל אחד לחוד כחצי דקה על מחבת ומצננים היטב.
- שוברים שוקולד לקוביות וממיסים במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי), מוסיפים חלב ממותק, קוקוס, חמוציות ואת האגוזים והפיסטוקים שקלינו, ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.
- מכסים ברדיד אלומיניום, מעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
- חותכים עם סכין חדה לקוביות בגודל 2*2. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
יוצא מאוד מתוק. לטעמי הייתי חותכת את הסוכר בחצי אבל איך?