
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל3 שעות ו-10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
-
3/4 כוס שקדים מולבנים שלמיםאו אגוזי מקדמיה
-
1/2 כוס פיסטוקים טבעיים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1מיכל או 397 גרם חלב מרוכז
-
200 גרם קוקוס טחון
-
1/2 כוס חמוציות מיובשות
אופן הכנה
- קולים את האגוזים והפיסטוקים כל אחד לחוד כחצי דקה על מחבת ומצננים היטב.
- שוברים שוקולד לקוביות וממיסים במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי), מוסיפים חלב ממותק, קוקוס, חמוציות ואת האגוזים והפיסטוקים שקלינו, ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.
- מכסים ברדיד אלומיניום, מעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
- חותכים עם סכין חדה לקוביות בגודל 2*2. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
3247.5
קק״ל
3247.5
קק״ל
פחמימות
203.8
גרם
203.8
גרם
שומן
251.2
גרם
251.2
גרם
נתרן
276.7
מ״ג
276.7
מ״ג
חלבון
48.9
גרם
48.9
גרם
סיבים תזונתיים
47.5
גרם
47.5
גרם
שומן רווי
157.6
גרם
157.6
גרם
כולסטרול
42.0
מ״ג
42.0
מ״ג
סידן
713.2
מ״ג
713.2
מ״ג
ברזל
10.9
מ״ג
10.9
מ״ג
אשלגן
2399.7
מ״ג
2399.7
מ״ג
אבץ
8.8
מ״ג
8.8
מ״ג
תגובה אחת
יוצא מאוד מתוק. לטעמי הייתי חותכת את הסוכר בחצי אבל איך?