ריבועי פאדג’ שוקולד לבן, פיסטוקים וחמוציות

משהו קטן וטוב: פאדג' שוקולד לבן, חתוך לקוביות קטנות ומתוקות בתוספת פיסטוקים, קוקוס וחמוציות. אפשר להגיש כנשנוש מתוק לסוף הארוחה, או ארוז כמתנה לאורחים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולים את האגוזים והפיסטוקים כל אחד לחוד כחצי דקה על מחבת ומצננים היטב.
  2. שוברים שוקולד לקוביות וממיסים במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי), מוסיפים חלב ממותק, קוקוס, חמוציות ואת האגוזים והפיסטוקים שקלינו, ומערבבים היטב.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.
  4. מכסים ברדיד אלומיניום, מעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
  5. חותכים עם סכין חדה לקוביות בגודל 2*2. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3247.5 קק״ל 3247.5 קק״ל
פחמימות 203.8 גרם 203.8 גרם
שומן 251.2 גרם 251.2 גרם
נתרן 276.7 מ״ג 276.7 מ״ג
חלבון 48.9 גרם 48.9 גרם
סיבים תזונתיים 47.5 גרם 47.5 גרם
שומן רווי 157.6 גרם 157.6 גרם
כולסטרול 42.0 מ״ג 42.0 מ״ג
סידן 713.2 מ״ג 713.2 מ״ג
ברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
אשלגן 2399.7 מ״ג 2399.7 מ״ג
אבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody