ריבועי פאדג’ שוקולד לבן, פיסטוקים וחמוציות

משהו קטן וטוב: פאדג' שוקולד לבן, חתוך לקוביות קטנות ומתוקות בתוספת פיסטוקים, קוקוס וחמוציות. אפשר להגיש כנשנוש מתוק לסוף הארוחה, או ארוז כמתנה לאורחים
משהו קטן וטוב: פאדג' שוקולד לבן, חתוך לקוביות קטנות ומתוקות בתוספת פיסטוקים, קוקוס וחמוציות. אפשר להגיש כנשנוש מתוק לסוף הארוחה, או ארוז כמתנה לאורחים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3247.5 קק״ל 3247.5 קק״ל
    פחמימות 203.8 גרם 203.8 גרם
    שומן 251.2 גרם 251.2 גרם
    נתרן 276.7 מ״ג 276.7 מ״ג
    חלבון 48.9 גרם 48.9 גרם
    סיבים תזונתיים 47.5 גרם 47.5 גרם
    שומן רווי 157.6 גרם 157.6 גרם
    כולסטרול 42.0 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 713.2 מ״ג 713.2 מ״ג
    ברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 2399.7 מ״ג 2399.7 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3247.5 קק״ל 3247.5 קק״ל
    פחמימות 203.8 גרם 203.8 גרם
    שומן 251.2 גרם 251.2 גרם
    נתרן 276.7 מ״ג 276.7 מ״ג
    חלבון 48.9 גרם 48.9 גרם
    סיבים תזונתיים 47.5 גרם 47.5 גרם
    שומן רווי 157.6 גרם 157.6 גרם
    כולסטרול 42.0 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 713.2 מ״ג 713.2 מ״ג
    ברזל 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 2399.7 מ״ג 2399.7 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. קולים את האגוזים והפיסטוקים כל אחד לחוד כחצי דקה על מחבת ומצננים היטב.
  2. שוברים שוקולד לקוביות וממיסים במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי), מוסיפים חלב ממותק, קוקוס, חמוציות ואת האגוזים והפיסטוקים שקלינו, ומערבבים היטב.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.
  4. מכסים ברדיד אלומיניום, מעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
  5. חותכים עם סכין חדה לקוביות בגודל 2*2. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריבועי פאדג’ שוקולד לבן, פיסטוקים וחמוציות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רקפת

    יוצא מאוד מתוק. לטעמי הייתי חותכת את הסוכר בחצי אבל איך?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות