שבלולי פיצה שהילדים הכי אוהבים בעולם

ארוחת צהריים או ערב הכי כייפית שיכולה להיות לילדים! שבלולי פיצה פריכים וחמים מהתנור ופשוטים להכנה, עם עגבניות, אורגנו, שום וגבינה צהובה ותוספות שאפשר לגוון
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

שבלולי פיצה

מילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר-קנווד ומפעילים עד שנוצר בצק רך. אם צריך, מנקים את דפנות המעבד בעזרת מרית באמצע התהליך.
  2. מעבירים את הבצק למשטח מקומח היטב ומרדדים למלבן בגודל 30X35 ס”מ. מזיזים את הבצק מדי פעם כדי שלא ידבק למשטח.
  3. מכינים את המילוי: מערבבים את חומרי המילוי, מלבד הגבינה הצהובה. מורחים שכבה דקה על הבצק ומשאירים סנטימטר אחד ללא רוטב בצד הארוך הרחוק מכם ומפזרים גבינה צהובה.
  4. מגלגלים לגלילה מהודקת ומניחים אותה כשהתפר כלפי מטה. את הגלילה חותכים לפרוסות ברוחב 2 ס”מ. מניחים את הפרוסות בתבנית אפיה עם נייר אפייה- סנו, כשהצד החתוך כלפי מעלה. חשוב להשאיר רווחים בין השבלולים.
  5. אופים כ-15 דקות, עד שהשבלולים מתחילים להשחים.

    שבלולי פיצה (צילום: שניר גוואטה)
    שבלולי פיצה (צילום: שניר גוואטה)

הערות

  • אפשר להוסיף זיתים קצוצים
  • אפשר למרוח רוטב פסטו (במקום רוטב העגבניות) ולהוסיף עגבניות מיובשות קצוצות, גבינה בולגרית מפוררת או גבינת קשקבל
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 146.0 קק״ל 2189.7 קק״ל
פחמימות 24.8 גרם 372.7 גרם
שומן 2.8 גרם 41.6 גרם
נתרן 165.9 מ״ג 2488.2 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 56.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.1 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 22.7 גרם
כולסטרול 6.2 מ״ג 93.2 מ״ג
סידן 27.8 מ״ג 417.7 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 14.2 מ״ג
אשלגן 225.5 מ״ג 3383.2 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody