שווארמה טונה עם סלט עגבניות ויוגורט

אודי ואושר מכינים ארוחת צהריים קלילה במהירות - שווארמה טונה צרובה במחבת עם סלט עגבניות חריף ויוגורט. אל תשכחו להצטייד בפיתה לניגוב הרוטב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    18

מצרכים

שקדים

שווארמה טונה

אופן הכנה

  1. קולים את השקדים על מחבת יבשה עד להזהבה. שומרים להגשה.
  2. מכינים שווארמה טונה: מסננים את הטונה, מניחים בקערה, מתבלים ומערבבים.
  3. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום.
  4. קוצצים דק את הכוסברה.
  5. מחממים את המחבת, מרססים בשמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  6. מוסיפים את השום והאורגנו, מטגנים דקה ומוסיפים את הטונה. מטגנים 2 דקות נוספות.
  7. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים ומכבים את האש.
  8. מכינים סלט עגבניות: קוצצים דק את הפלפל החריף והזיתים.
  9. חוצים את עגבניות השרי.
  10. מערבבים את כל חומרי סלט העגבניות.
  11. מגישים: יוצקים את היוגורט לצלחת הגשה רחבה, מניחים מעליו את השווארמה ומסביב את הסלט, מפזרים את השקדים ומזלפים טחינה גולמית. מגישים עם הפיתות.

הערות

  • לגרסת פרווה אפשר להגיש בלי היוגורט

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 481.0 קק״ל 962.0 קק״ל
פחמימות 160.2 גרם 320.5 גרם
שומן 140.0 גרם 280.0 גרם
נתרן 1817.3 מ״ג 3634.6 מ״ג
חלבון 134.4 גרם 268.8 גרם
סיבים תזונתיים 132.5 גרם 265.0 גרם
שומן רווי 124.8 גרם 249.6 גרם
כולסטרול 127.8 מ״ג 255.5 מ״ג
סידן 389.4 מ״ג 778.7 מ״ג
ברזל 125.7 מ״ג 251.3 מ״ג
אשלגן 1702.4 מ״ג 3404.8 מ״ג
אבץ 123.4 מ״ג 246.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody