שילוב מנצח: נקניקיות מבושלות בבירה

הזדמנות מעולה לשלב בבישול זוג שתמיד עובד טוב ביחד: נקניקיות מבושלות בבירה לבנה, ולאחר מכן מטוגנות על מחבת פסים לקבל פריכות ושדרוג הטעם
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

שימון

הגשה

אופן הכנה

  1. מחוררים את הנקניקיות במזלג ומניחים בסיר רחב. יוצקים בירה ומביאים לרתיחה.
  2. מבשלים 5 דקות ומכבים את הלהבה. משהים את הנקניקיות בנוזל לפחות חצי שעה, ואפשר גם כמה שעות (שומרים במקרר, בתוך הנוזל).
  3. מסננים את הנקניקיות ומייבשים היטב בנייר סופג. מחממים מחבת גריל חשמלית או מחבת פסים ומטגנים 3-2 מכל צד, עד לקבלת פסי חריכה.
  4. מגישים עם לחמניות, כרוב כבוש וקטשופ.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 245.5 קק״ל 981.9 קק״ל
פחמימות 51.5 גרם 206.1 גרם
שומן 0.4 גרם 1.5 גרם
נתרן 1703.9 מ״ג 6815.7 מ״ג
חלבון 2.9 גרם 11.4 גרם
סיבים תזונתיים 11.8 גרם 47.3 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 0.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 33.3 מ״ג 133.2 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 612.9 מ״ג 2451.6 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody