-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 534.0 קק״ל 2669.9 קק״לפחמימות 33.1 גרם 165.4 גרםשומן 20.2 גרם 101.0 גרםנתרן 728.3 מ״ג 3641.5 מ״גחלבון 33.7 גרם 168.3 גרםסיבים תזונתיים 21.7 גרם 108.4 גרםשומן רווי 2.9 גרם 14.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 525.7 מ״ג 2628.3 מ״גברזל 3.8 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 3484.7 מ״ג 17423.4 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות534
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 534.0 קק״ל 2669.9 קק״לפחמימות 33.1 גרם 165.4 גרםשומן 20.2 גרם 101.0 גרםנתרן 728.3 מ״ג 3641.5 מ״גחלבון 33.7 גרם 168.3 גרםסיבים תזונתיים 21.7 גרם 108.4 גרםשומן רווי 2.9 גרם 14.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 525.7 מ״ג 2628.3 מ״גברזל 3.8 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 3484.7 מ״ג 17423.4 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 10.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 534 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם סטייק פרגית
-
1/4 כוס ריבת משמשאו ריבת תפוזים
-
1/4 כוס יין לבן יבש
סלט
-
1 גזר בינוני
-
1 סלק בינוני
-
1 שורש פטרוזיליה
-
1 שורש סלרי
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כוס אגוזי קשיו קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה ומברישים את השיפודים. מכסים ומשהים במקרר שעתיים.
- מכינים את הסלט: קולפים את הגזר וחותכים לגפרורים דקים.
- קולפים את הסלק וחותכים לגפרורים דקים.
- קולפים את השורשים וחותכים לגפרורים דקים.
- מעבירים את כל הירקות לקערה, מוסיפים את הקשיו ומתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את השיפודים משני הצדדים עד שהם מוכנים.
- מגישים: בכל צלחת שמים מעט מהסלט ועליו כמה שיפודים.
המתכון באדיבות רמי לוי
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה ומברישים את השיפודים. מכסים ומשהים במקרר שעתיים.
- מכינים את הסלט: קולפים את הגזר וחותכים לגפרורים דקים.
- קולפים את הסלק וחותכים לגפרורים דקים.
- קולפים את השורשים וחותכים לגפרורים דקים.
- מעבירים את כל הירקות לקערה, מוסיפים את הקשיו ומתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את השיפודים משני הצדדים עד שהם מוכנים.
- מגישים: בכל צלחת שמים מעט מהסלט ועליו כמה שיפודים.
המתכון באדיבות רמי לוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מעניין לנסות
בהצלחה!