רצועות שניצל ברוטב אסיאתי – נשנוש מגניב ברוטב מטריף

קבלו פינוק מהיר וטעים לנשנוש מול הטלוויזיה - רצועות שניצל קראנצ'יות מבחוץ ועסיסיות מבפנים עטופות ברוטב חריף מטריף
קבלו פינוק מהיר וטעים לנשנוש מול הטלוויזיה - רצועות שניצל קראנצ'יות מבחוץ ועסיסיות מבפנים עטופות ברוטב חריף מטריף
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    507
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 506.7 קק״ל 1520.1 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 142.2 גרם
    שומן 21.1 גרם 63.3 גרם
    נתרן 806.5 מ״ג 2419.4 מ״ג
    חלבון 32.6 גרם 97.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 11.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 37.6 מ״ג 112.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    507
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 506.7 קק״ל 1520.1 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 142.2 גרם
    שומן 21.1 גרם 63.3 גרם
    נתרן 806.5 מ״ג 2419.4 מ״ג
    חלבון 32.6 גרם 97.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 11.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 37.6 מ״ג 112.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
קובי אדרי
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'ונגו

הגשה


אופן הכנה

  1. ראשית, מטגנים את הצ’ונגו בסיר עם שמן עמוק בחום של 180 מעלות במשך 4 דקות.
  2. שנית, מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום, הדבש, רוטב הצ’ילי ורוטב הסרירצ’ה.
  3. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. 
  4. מוסיפים את הצ’ונגו למחבת ומערבבים היטב.
  5. מפזרים בצל ירוק קצוץ ומגישים. 
צ'ונגו שומשום 2
צ’ונגו שומשום. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רצועות שניצל ברוטב אסיאתי – נשנוש מגניב ברוטב מטריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רות

    הילדים שלי ממש אוהבים את הצ’ונגו, בלי השומשום, כמובן. אצלנו יש תמיד חבילה של השניצלונים במקפיא לשעת חירום (החופש הגדול הוא שעת חירום אמיתית)

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח לקרוא, רות!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות