שניצל דג עם פירה

במקום להכין שוב שניצל רגיל, מכינים שניצל דג בציפוי אקסטרה פריך שילדים ומבוגרים מאוד אוהבים. מגישים עם פירה מהיר ופלח לימון
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

פירה

שניצל דג

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לרבעים ואת הדג חותכים לחצי או שליש (בהתאם לגודל השניצל שרוצים).
  2. שמים את הסיר הקרמי במכשיר וממלאים במים רותחים, מוסיפים כף מלח ואת תפוחי האדמה וסוגרים עם מכסה סיר הלחץ.
  3. מעבירים למצב סיר לחץ, מוודאים שהשסתום על Seal ומפעילים למשך 5 דקות. משחררים את השסתום ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא, מפעילים לעוד 5 דקות. 
  4. כשתפוחי האדמה רכים מוציאים ומועכים לפירה.
  5. בינתיים מצפים כל חתיכת דג בקמח, ביצה ופירורי לחם מעורבבים עם שומשום.
  6. מחזירים את הסיר הקרמי למכשיר ושמים בפנים את סלסלת cook and crisp. מניחים מעל את הדגים ומתיזים ספריי שמן בנדיבות.
  7. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומפעילים על מצב טיגון באויר חם למשך 8 דקות. באמצע מומלץ להפוך לצד השני. אם צריך מוסיפים עוד 1-2 דקות. מגישים עם הפירה ופלח לימון.

    מכינים שניצל דג
    מכינים שניצל דג

שניצל דג עם פירה
שניצל דג עם פירה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 265.7 קק״ל 1062.7 קק״ל
פחמימות 41.9 גרם 167.6 גרם
שומן 5.6 גרם 22.3 גרם
נתרן 1448.3 מ״ג 5793.3 מ״ג
חלבון 9.3 גרם 37.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.2 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 4.1 גרם
כולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 88.1 מ״ג 352.5 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
אשלגן 159.6 מ״ג 638.6 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody