באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

שניצל דג עם פירה

במקום להכין שוב שניצל רגיל, מכינים שניצל דג בציפוי אקסטרה פריך שילדים ומבוגרים מאוד אוהבים. מגישים עם פירה מהיר ופלח לימון
במקום להכין שוב שניצל רגיל, מכינים שניצל דג בציפוי אקסטרה פריך שילדים ומבוגרים מאוד אוהבים. מגישים עם פירה מהיר ופלח לימון
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    551
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.0 קק״ל 2203.8 קק״ל
    פחמימות 98.3 גרם 393.1 גרם
    שומן 8.5 גרם 33.8 גרם
    נתרן 2060.2 מ״ג 8240.8 מ״ג
    חלבון 16.7 גרם 66.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.5 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 29.1 מ״ג 116.3 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 176.1 מ״ג 704.6 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    551
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.0 קק״ל 2203.8 קק״ל
    פחמימות 98.3 גרם 393.1 גרם
    שומן 8.5 גרם 33.8 גרם
    נתרן 2060.2 מ״ג 8240.8 מ״ג
    חלבון 16.7 גרם 66.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.5 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 29.1 מ״ג 116.3 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 176.1 מ״ג 704.6 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
Ninja
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירה

שניצל דג

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לרבעים ואת הדג חותכים לחצי או שליש (בהתאם לגודל השניצל שרוצים).
  2. שמים את הסיר הקרמי במכשיר וממלאים במים רותחים, מוסיפים כף מלח ואת תפוחי האדמה. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  3. מפעילים למשך 5 דקות. משחררים את השסתום ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא, מפעילים לעוד 5 דקות. 
  4. כשתפוחי האדמה רכים מוציאים ומועכים לפירה.
  5. בינתיים מצפים כל חתיכת דג בקמח, ביצה ופירורי לחם מעורבבים עם שומשום.
  6. שמים בפנים את סלסלת cook and crisp. מניחים מעל את הדגים ומתיזים ספריי שמן בנדיבות.
  7. בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם למשך 8 דקות. באמצע מומלץ להפוך לצד השני. אם צריך מוסיפים עוד 1-2 דקות. מגישים עם הפירה ופלח לימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל דג עם פירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות