באנר זיפלוק

שניצל דק וקריספי בטירוף

שניצל דק דק דק וקריספי בטירוף שילדים פשוט טורפים! עם קטשופ או מיונז או בחלה של שבת, השניצל הזה הוא הביס המושלם
שניצל דק דק דק וקריספי בטירוף שילדים פשוט טורפים! עם קטשופ או מיונז או בחלה של שבת, השניצל הזה הוא הביס המושלם
  • דנית סופר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    344
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 344.2 קק״ל 1032.5 קק״ל
    פחמימות 48.0 גרם 143.9 גרם
    שומן 8.6 גרם 25.7 גרם
    נתרן 982.6 מ״ג 2947.7 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 52.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 42.4 מ״ג 127.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 213.0 מ״ג 639.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    344
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 344.2 קק״ל 1032.5 קק״ל
    פחמימות 48.0 גרם 143.9 גרם
    שומן 8.6 גרם 25.7 גרם
    נתרן 982.6 מ״ג 2947.7 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 52.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 42.4 מ״ג 127.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 213.0 מ״ג 639.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
דנית סופר
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חזה עוף

טיגון


אופן הכנה

  1. שמים בקערה את מרכיבי הבלילה ומערבבים היטב עד שאין גושים.
  2. מכניסים את חזות העוף לבלילה ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את חזות העוף עם הבלילה לשקיות זיפלוק ומכניסים למקרר לשעתיים לספיגת טעימה הבלילה.
  4. שמים בקערה שטוחה את פירורי הלחם, מניחים בכל פעם חזה חוף אחד ומפזרים מעליו את פירורי הלחם מכל הכיוונים. מנערים ומתחילים לדפוק עם שורש כף היד על חזה העוף המצופה. מפזרים עוד פירורי ודופקים שוב כך שפירורי הלחם מתהדקים לחזה העוף ואנו משטחים אותו, מגדילים אותו ומדקקים אותו. כך עושים משני הצדדים.
  5. ניתן להקפיא את השניצלים עם שקיות ההקפאה של זיפלוק ולשלוף בכל פעם שרוצים לטגן ולאכול אותו.
  6. מטגנים את השניצל בשמן עמוק חם (השמן צריך לכסות את כל חזה העוף כל הזמן). ברע שצד אחד נהיה זהוב הופכים לצד השני. אם השניצל עולה למעלה מהדקים אותו לתחתית הסיר כך שתמיד יהיה מצופה שמן.
  7. מוציאים לרשת טיגון כשהשניצל זהוב וקריספי, מוסיפים מעט מלח גס ואוכלים. בתיאבון!
שניצל דק וקריספי בטירוף2
שניצל דק וקריספי בטירוף. צילום: דנית סופר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! תודה רבה ליה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות