שניצל ממולא – המגולגלים של אפרת ליכטנשטט

שניצל שכל ילד ירצה שתכינו לו אותו בקביעות - השניצל המגולגל של אפרת ליכטנשטט קריספי מבחוץ, רך מבפנים וממכר בטירוף
שניצל שכל ילד ירצה שתכינו לו אותו בקביעות - השניצל המגולגל של אפרת ליכטנשטט קריספי מבחוץ, רך מבפנים וממכר בטירוף
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.1 קק״ל 3525.8 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 95.0 גרם
    סוכר 1.1 גרם 15.9 גרם
    שומן 9.4 גרם 141.1 גרם
    נתרן 317.2 מ״ג 4758.7 מ״ג
    חלבון 28.3 גרם 425.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 31.9 גרם
    כולסטרול 50.5 מ״ג 757.7 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 278.5 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 26.6 מ״ג
    אשלגן 92.8 מ״ג 1392.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.1 קק״ל 3525.8 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 95.0 גרם
    סוכר 1.1 גרם 15.9 גרם
    שומן 9.4 גרם 141.1 גרם
    נתרן 317.2 מ״ג 4758.7 מ״ג
    חלבון 28.3 גרם 425.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 31.9 גרם
    כולסטרול 50.5 מ״ג 757.7 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 278.5 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 26.6 מ״ג
    אשלגן 92.8 מ״ג 1392.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חזה עוף

תערובת ביצים

פירורי לחם

מילוי

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים צלחת עמוקה עם ביצים, מלח וצ׳ילי מתוק מעורבבים היטב וצלחת שטוחה עם פירורי לחם מתובלים בפפריקה מתוקה ואבקת שום.
  2. מניחים פרוסת חזה עוף דק דק (שניצל) על משטח העבודה ומורחים עליה שכבה דקה של חרדל. חותכים את הנקניק ברוחב של השניצל ובאורך סנטימטר אחד פחות.
  3. מניחים את הנקניק על חזה העוף עם החרדל ומתחילים לגלגל בצורה מהודקת. חוזרים על הפעולה עם כל חזות העוף.
  4. טובלים את חזה העוף המגולגל בביצה (מחזיקים אותו היטב כדי שלא יפתח) ומיד מצפים אותו בפירורי לחם.
  5. מחממים שמן במחבת גדולה ומניחים במחבת כשהשמן חם עם הצד הפתוח כלפי מטה.
  6. מטגנים את המגולגלים מכל הצדדים עד שהם זהובים ומעט שחומים כדי שיהיו עשויים היטב.
  7. מגישים חם עם מיונז, קטשופ וחרדל.
שניצל ממולא בכל טוב - המגולגלים של אפרת ליכטנשטט1
שניצל ממולא - המגולגלים של אפרת ליכטנשטט. צילום: אפרת ליכטנשטט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות