-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.1 קק״ל 3525.8 קק״לפחמימות 6.3 גרם 95.0 גרםסוכר 1.1 גרם 15.9 גרםשומן 9.4 גרם 141.1 גרםנתרן 317.2 מ״ג 4758.7 מ״גחלבון 28.3 גרם 425.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 31.9 גרםכולסטרול 50.5 מ״ג 757.7 מ״גסידן 18.6 מ״ג 278.5 מ״גברזל 1.8 מ״ג 26.6 מ״גאשלגן 92.8 מ״ג 1392.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 9.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות235
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.1 קק״ל 3525.8 קק״לפחמימות 6.3 גרם 95.0 גרםסוכר 1.1 גרם 15.9 גרםשומן 9.4 גרם 141.1 גרםנתרן 317.2 מ״ג 4758.7 מ״גחלבון 28.3 גרם 425.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 31.9 גרםכולסטרול 50.5 מ״ג 757.7 מ״גסידן 18.6 מ״ג 278.5 מ״גברזל 1.8 מ״ג 26.6 מ״גאשלגן 92.8 מ״ג 1392.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 9.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 235 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
15 יחידות חזה עוף פרוס דק
תערובת ביצים
-
2 ביצים M
-
1/4 כפית מלח דק
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
פירורי לחם
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית אבקת שום
טיגון
-
1/2 ליטר שמן חמניותאו שמן קנולה
הגשה
-
1/2 כוס מיונזשל הלמנ'ס
אופן הכנה
- מכינים צלחת עמוקה עם ביצים, מלח וצ׳ילי מתוק מעורבבים היטב וצלחת שטוחה עם פירורי לחם מתובלים בפפריקה מתוקה ואבקת שום.
- מניחים פרוסת חזה עוף דק דק (שניצל) על משטח העבודה ומורחים עליה שכבה דקה של חרדל. חותכים את הנקניק ברוחב של השניצל ובאורך סנטימטר אחד פחות.
- מניחים את הנקניק על חזה העוף עם החרדל ומתחילים לגלגל בצורה מהודקת. חוזרים על הפעולה עם כל חזות העוף.
- טובלים את חזה העוף המגולגל בביצה (מחזיקים אותו היטב כדי שלא יפתח) ומיד מצפים אותו בפירורי לחם.
- מחממים שמן במחבת גדולה ומניחים במחבת כשהשמן חם עם הצד הפתוח כלפי מטה.
- מטגנים את המגולגלים מכל הצדדים עד שהם זהובים ומעט שחומים כדי שיהיו עשויים היטב.
- מגישים חם עם מיונז, קטשופ וחרדל.
אופן הכנה
- מכינים צלחת עמוקה עם ביצים, מלח וצ׳ילי מתוק מעורבבים היטב וצלחת שטוחה עם פירורי לחם מתובלים בפפריקה מתוקה ואבקת שום.
- מניחים פרוסת חזה עוף דק דק (שניצל) על משטח העבודה ומורחים עליה שכבה דקה של חרדל. חותכים את הנקניק ברוחב של השניצל ובאורך סנטימטר אחד פחות.
- מניחים את הנקניק על חזה העוף עם החרדל ומתחילים לגלגל בצורה מהודקת. חוזרים על הפעולה עם כל חזות העוף.
- טובלים את חזה העוף המגולגל בביצה (מחזיקים אותו היטב כדי שלא יפתח) ומיד מצפים אותו בפירורי לחם.
- מחממים שמן במחבת גדולה ומניחים במחבת כשהשמן חם עם הצד הפתוח כלפי מטה.
- מטגנים את המגולגלים מכל הצדדים עד שהם זהובים ומעט שחומים כדי שיהיו עשויים היטב.
- מגישים חם עם מיונז, קטשופ וחרדל.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן