< רקע נינג'ה

שניצל מעולם אחר: שניצל רביולי גבינות אפוי

יש משהו יותר מושלם משילוב המילים שניצל ורביולי? הכנו לכם מתכון כל כך טעים וכיפי שכולם הולכים לבקש תוספת ממנו, שניצל רביולי גבינות אפוי וקריספי
יש משהו יותר מושלם משילוב המילים שניצל ורביולי? הכנו לכם מתכון כל כך טעים וכיפי שכולם הולכים לבקש תוספת ממנו, שניצל רביולי גבינות אפוי וקריספי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.5 קק״ל 1178.2 קק״ל
    פחמימות 34.6 גרם 138.3 גרם
    שומן 9.3 גרם 37.4 גרם
    נתרן 769.2 מ״ג 3076.9 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 64.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 229.2 מ״ג 916.7 מ״ג
    סידן 137.9 מ״ג 551.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 173.5 מ״ג 694.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.5 קק״ל 1178.2 קק״ל
    פחמימות 34.6 גרם 138.3 גרם
    שומן 9.3 גרם 37.4 גרם
    נתרן 769.2 מ״ג 3076.9 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 64.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 229.2 מ״ג 916.7 מ״ג
    סידן 137.9 מ״ג 551.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 173.5 מ״ג 694.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממלאים קערה גדולה במים רותחים, מכניסים פנימה את הרביולי ומשאירים ל-7 דקות. מסננים.
  2. מערבבים בקערה אחת את פירורי הלחם עם הפרמז’ן, ובקערה נוספת טורפים את הביצים עם מלח ואבקת שום.

    מערבבים בקערה אחת את פירורי הלחם עם הפרמז'ן. צילום: אפיק גבאי
    מערבבים בקערה אחת את פירורי הלחם עם הפרמז’ן. צילום: אפיק גבאי

  3. בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם, מגדירים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואת משך הזמן ל-25 דקות. לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.
  4. מניחים את סלסלת הטיגון באוויר חם על גבי התבנית השטוחה.
  5. טובלים את הרביולי בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם ומסדרים בסלסלה עם מרווחים קטנים בין לבין.

    טובלים את הרביולי בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם. צילום: אפיק גבאי
    טובלים את הרביולי בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם. צילום: אפיק גבאי

  6. לאחר שהמכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את הסלסלה ואת התבנית למכשיר. הסל ייכנס במסילה העליונה בעוד שהתבנית תישאר ישירות על גבי רשת המתכת.

    הסל ייכנס במסילה העליונה. צילום: אפיק גבאי
    הסל ייכנס במסילה העליונה. צילום: אפיק גבאי

  7. לאחר 10 דקות הופכים את הרביולי בעזרת מלקחיים לקבלת תוצאה פריכה יותר. מחזירים את התבנית למכשיר ומטגנים למשך כ-10 דקות נוספות.
  8. מגישים עם ממרח עגבניות מיובשות, פטרוזיליה קצוצה ופרמז’ן.
    מגישים ען ממרח עגבניות מיובשות, פטרוזיליה קצוצה ופרמז'ן. צילום: אפיק גבאי
    מגישים ען ממרח עגבניות מיובשות, פטרוזיליה קצוצה ופרמז’ן. צילום: אפיק גבאי
    שניצל רביולי גבינות. צילום: אפיק גבאי
    שניצל רביולי גבינות. צילום: אפיק גבאי

    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי
    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל מעולם אחר: שניצל רביולי גבינות אפוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות