שרית נובק מכינה עוגת בנטו ביתית
שרית נובק מראה לנו איך מכינים עוגת בנטו לבד בבית, עוגת בנטו עשתה רעש ברשת בזכות העיצוב המהודק והאסתטי שלה. עכשיו גם אתם יכולים לנסות אותה אצלכם במטבח
שרית נובק מראה לנו איך מכינים עוגת בנטו לבד בבית, עוגת בנטו עשתה רעש ברשת בזכות העיצוב המהודק והאסתטי שלה. עכשיו גם אתם יכולים לנסות אותה אצלכם במטבח
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1379.8 קק״ל 2759.6 קק״לפחמימות 121.7 גרם 243.4 גרםשומן 82.0 גרם 163.9 גרםנתרן 414.2 מ״ג 828.5 מ״גחלבון 22.5 גרם 44.9 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.2 גרםשומן רווי 45.3 גרם 90.5 גרםכולסטרול 703.4 מ״ג 1406.8 מ״גסידן 195.2 מ״ג 390.4 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 306.9 מ״ג 613.9 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות1380
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1379.8 קק״ל 2759.6 קק״לפחמימות 121.7 גרם 243.4 גרםשומן 82.0 גרם 163.9 גרםנתרן 414.2 מ״ג 828.5 מ״גחלבון 22.5 גרם 44.9 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.2 גרםשומן רווי 45.3 גרם 90.5 גרםכולסטרול 703.4 מ״ג 1406.8 מ״גסידן 195.2 מ״ג 390.4 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 306.9 מ״ג 613.9 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 1380 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגות
-
4 ביצים Mמופרדות לחלבונים וחלמונים
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
50 גרם חמאהמומסת, לא חמה
-
1 כפית תמצית וניל
-
70גרם או 1/2 כוס קמח לבן
-
30 גרם קורנפלור
-
1 כפית אבקת אפייה
הברשה
-
100 גרם ריבת פירות יער
קרם
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אבקת סוכר
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מכינים את העוגות: מקציפים במיקסר חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
- מערבבים בצלוחית חלמונים, תמצית וניל וחמאה. מוסיפים לתערובת החלבונים ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתאחד.
- מערבבים ביחד קמח, אבקת אפייה וקורנפלור, ומנפים פנימה לתוך התערובת בפעמיים-שלוש. אחרי כל פעם מקפלים קלות בעזרת מרית עד שמתאחד.
- מוזגים את התערובת לתבנית 20*20 מרופדת בנייר אפיה טבעי סנו סושי משומן, מיישרים ומכניסים לתנור למשך כ-15-20 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- כשהעוגה קרה - קורצים 4 עיגולים עם חותכן עגול בקוטר 8 ס”מ.
- מכינים את הקרם: מקציפים ביחד שמנת עם אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבל קרם אחיד.
- מברישים את העוגות בריבת פירות יער.
- מניחים בסיס עוגה אחד על צלחת הגשה ומורחים בקרם. מניחים מעל עוד עיגול עוגה.
- מכסים בקרם היטב מלמעלה ובדפנות ומיישרים.
- צובעים את הקרם שנשאר באדום וירוק ומייצרים דובדבנים.
*שומרים בקירור.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מכינים את העוגות: מקציפים במיקסר חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
- מערבבים בצלוחית חלמונים, תמצית וניל וחמאה. מוסיפים לתערובת החלבונים ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתאחד.
- מערבבים ביחד קמח, אבקת אפייה וקורנפלור, ומנפים פנימה לתוך התערובת בפעמיים-שלוש. אחרי כל פעם מקפלים קלות בעזרת מרית עד שמתאחד.
- מוזגים את התערובת לתבנית 20*20 מרופדת בנייר אפיה טבעי סנו סושי משומן, מיישרים ומכניסים לתנור למשך כ-15-20 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- כשהעוגה קרה - קורצים 4 עיגולים עם חותכן עגול בקוטר 8 ס”מ.
- מכינים את הקרם: מקציפים ביחד שמנת עם אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבל קרם אחיד.
- מברישים את העוגות בריבת פירות יער.
- מניחים בסיס עוגה אחד על צלחת הגשה ומורחים בקרם. מניחים מעל עוד עיגול עוגה.
- מכסים בקרם היטב מלמעלה ובדפנות ומיישרים.
- צובעים את הקרם שנשאר באדום וירוק ומייצרים דובדבנים.
*שומרים בקירור.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן