סנו רקע

שרית נובק מכינה עוגת בנטו ביתית

שרית נובק מראה לנו איך מכינים עוגת בנטו לבד בבית, עוגת בנטו עשתה רעש ברשת בזכות העיצוב המהודק והאסתטי שלה. עכשיו גם אתם יכולים לנסות אותה אצלכם במטבח
שרית נובק מראה לנו איך מכינים עוגת בנטו לבד בבית, עוגת בנטו עשתה רעש ברשת בזכות העיצוב המהודק והאסתטי שלה. עכשיו גם אתם יכולים לנסות אותה אצלכם במטבח
  • שרית נובק
שמרו
כשר
443 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1380
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1379.8 קק״ל 2759.6 קק״ל
    פחמימות 121.7 גרם 243.4 גרם
    שומן 82.0 גרם 163.9 גרם
    נתרן 414.2 מ״ג 828.5 מ״ג
    חלבון 22.5 גרם 44.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 45.3 גרם 90.5 גרם
    כולסטרול 703.4 מ״ג 1406.8 מ״ג
    סידן 195.2 מ״ג 390.4 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 306.9 מ״ג 613.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1380
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1379.8 קק״ל 2759.6 קק״ל
    פחמימות 121.7 גרם 243.4 גרם
    שומן 82.0 גרם 163.9 גרם
    נתרן 414.2 מ״ג 828.5 מ״ג
    חלבון 22.5 גרם 44.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 45.3 גרם 90.5 גרם
    כולסטרול 703.4 מ״ג 1406.8 מ״ג
    סידן 195.2 מ״ג 390.4 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 306.9 מ״ג 613.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
443 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגות

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מכינים את העוגות: מקציפים במיקסר חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
  3. מערבבים בצלוחית חלמונים, תמצית וניל וחמאה. מוסיפים לתערובת החלבונים ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתאחד.
  4. מערבבים ביחד קמח, אבקת אפייה וקורנפלור, ומנפים פנימה לתוך התערובת בפעמיים-שלוש. אחרי כל פעם מקפלים קלות בעזרת מרית עד שמתאחד.
  5. מוזגים את התערובת לתבנית 20*20 מרופדת בנייר אפיה טבעי סנו סושי משומן, מיישרים ומכניסים לתנור למשך כ-15-20 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
  6. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. כשהעוגה קרה - קורצים 4 עיגולים עם חותכן עגול בקוטר 8 ס”מ.
  8. מכינים את הקרם: מקציפים ביחד שמנת עם אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבל קרם אחיד.
  9. מברישים את העוגות בריבת פירות יער.
  10. מניחים בסיס עוגה אחד על צלחת הגשה ומורחים בקרם. מניחים מעל עוד עיגול עוגה.
  11. מכסים בקרם היטב מלמעלה ובדפנות ומיישרים.
  12. צובעים את הקרם שנשאר באדום וירוק ומייצרים דובדבנים.

*שומרים בקירור.

עוגת בנטו ביתית1
עוגת בנטו ביתית. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (68)

Avatar

    Avatar
    אלון

    היי אשמח לשאול 2 שאלות , 1. איך אוכל להפוך את העוגה לעוגת שוקולד ? . 2. האם קוטר 8 ס״מ לא קטן מידי ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלון. הכמות במתכון היא לשתי עוגות בגודל 8 ס”מ. ואפשר להמיר חלק מהקמח, 30 גרם, באבקת קקאו.

    Avatar
    אוריאן

    היי לגבי ההברשה חייב כי עם נגיד אני לא אוהבת פירות יער או שאני רוצה שהיה רק הקרם בלי ההברשה?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי אוריאן. ההברשה היא לא חובה אבל מוסיפה המון טעם וייחודיות לעוגה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות