תבשיל בשר בלחם של משה שגב

השף שגב משה מלמד להכין תבשיל בשר בלחם - מושקע, טעים, משביע ומוגש בתוך לחם כמעין סנדוויץ' ענק עם מעטה קראנצ'י
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה.
  2. קוצצים דק את הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל הירוק החריף. פורסים לפרוסות דקות את שיני השום. קוצצים את השמיר והכוסברה.
  3. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הזיתים הירוקים ומערבבים.
  4. מוסיפים לסיר את הפלפלים משני הסוגים ואת שיני השום ומערבבים.
  5. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
  6. מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
  7. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים. מסירים מהאש.
  8. חותכים את הלחם האחיד לנשיקות עבות. מרוקנים כל נשיקה מהתוכן הרך שלה וממלאים אותה בתבשיל הבשר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 747.5 קק״ל 1495.0 קק״ל
פחמימות 63.8 גרם 127.6 גרם
שומן 77.8 גרם 155.5 גרם
נתרן 1128.2 מ״ג 2256.5 מ״ג
חלבון 94.4 גרם 188.8 גרם
סיבים תזונתיים 45.1 גרם 90.1 גרם
שומן רווי 52.1 גרם 104.2 גרם
כולסטרול 209.5 מ״ג 419.0 מ״ג
סידן 259.6 מ״ג 519.1 מ״ג
ברזל 48.3 מ״ג 96.6 מ״ג
אשלגן 2962.5 מ״ג 5925.1 מ״ג
אבץ 49.2 מ״ג 98.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody