תכשיטים מתוקים – קוביות שוקולד משובצות פיסטוקים

קינוח מקסים ומרשים שמכינים ב5 דקות: קוביות שוקולד איכותי עם פיסטוקים קלויים שאפשר להגיש בסוף ארוחה או לחלק בשקיות מתנה לאורחים
קינוח מקסים ומרשים שמכינים ב5 דקות: קוביות שוקולד איכותי עם פיסטוקים קלויים שאפשר להגיש בסוף ארוחה או לחלק בשקיות מתנה לאורחים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    4255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4255.0 קק״ל 4255.0 קק״ל
    פחמימות 426.6 גרם 426.6 גרם
    שומן 215.6 גרם 215.6 גרם
    נתרן 259.5 מ״ג 259.5 מ״ג
    חלבון 40.8 גרם 40.8 גרם
    סיבים תזונתיים 48.9 גרם 48.9 גרם
    שומן רווי 95.5 גרם 95.5 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    סידן 1140.1 מ״ג 1140.1 מ״ג
    ברזל 38.9 מ״ג 38.9 מ״ג
    אשלגן 4617.0 מ״ג 4617.0 מ״ג
    אבץ 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    4255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4255.0 קק״ל 4255.0 קק״ל
    פחמימות 426.6 גרם 426.6 גרם
    שומן 215.6 גרם 215.6 גרם
    נתרן 259.5 מ״ג 259.5 מ״ג
    חלבון 40.8 גרם 40.8 גרם
    סיבים תזונתיים 48.9 גרם 48.9 גרם
    שומן רווי 95.5 גרם 95.5 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    סידן 1140.1 מ״ג 1140.1 מ״ג
    ברזל 38.9 מ״ג 38.9 מ״ג
    אשלגן 4617.0 מ״ג 4617.0 מ״ג
    אבץ 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. קולים את הפיסטוקים כדקה במיקרוגל. מצננים היטב.
  2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי).
  3. מוסיפים את ממרח השוקולד והפיסטוקים לשוקולד המומס ומערבבים היטב.
  4. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות, עד שהתערובת יציבה.
  5. חותכים בסכין חד לקוביות בגודל 2*2 ס”מ.
  6. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תכשיטים מתוקים – קוביות שוקולד משובצות פיסטוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות