< רקע נינג'ה

תפסו אותה בסיבוב: גלידה ביתית של ספירלת שוקולדים ומסקרפונה

תזהרו לא להתהפנט! גלידה ביתית עם שוקולד מריר ושוקולד לבן, עשירה בגבינת מסקרפונה מענגת וספירלות שוקולד מהממות
תזהרו לא להתהפנט! גלידה ביתית עם שוקולד מריר ושוקולד לבן, עשירה בגבינת מסקרפונה מענגת וספירלות שוקולד מהממות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1389.6 קק״ל 5558.5 קק״ל
    פחמימות 101.7 גרם 406.9 גרם
    שומן 102.5 גרם 409.8 גרם
    נתרן 99.6 מ״ג 398.5 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 64.4 גרם 257.7 גרם
    כולסטרול 77.3 מ״ג 309.0 מ״ג
    סידן 237.8 מ״ג 951.3 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    אשלגן 729.5 מ״ג 2918.0 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1389.6 קק״ל 5558.5 קק״ל
    פחמימות 101.7 גרם 406.9 גרם
    שומן 102.5 גרם 409.8 גרם
    נתרן 99.6 מ״ג 398.5 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 64.4 גרם 257.7 גרם
    כולסטרול 77.3 מ״ג 309.0 מ״ג
    סידן 237.8 מ״ג 951.3 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    אשלגן 729.5 מ״ג 2918.0 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור

גם לילדים מגיעה גלידת שוקולד איכותית! גלידה ביתית עם שוקולד לבן ושוקולד מריר, עם גבינת מסקרפונה קטיפתית שמגישים בגביע עם שוקולדים מומסים ומטבעות שוקולד ביתיים בצבעי חום-לבן. טעימה כל כך שכבר מהליקוק הראשון תחליטו להכין אותה שוב!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גביעי גלידה

קישוטי ספירלת שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידה: ממיסים ביחד בקערה במיקרוגל את השוקולד הלבן והשוקולד המריר. מוסיפים את אבקת הקפה הנמס, החלב המרוכז וגבינת המסקרפונה וטורפים לאיחוד.
  2. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
  3. יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
  4. מצפים את גביעי הגלידה: ממיסים את השוקולד הלבן והשוקולד המריר בקערות נפרדות וטובלים את גביעי הגלידה הפוכים, לציפוי השוליים. מעמידים על נייר אפייה עד ההגשה.
  5. יוצרים קישוטי ספירלת שוקולד: את השוקולדים שנשארו מציפוי הגביעים מעבירים לשקיות זילוף קטנות - מזלפים על נייר אפייה עיגולי שוקולד מריר ועליהם ספירלת שוקולד לבן. מקפיאים להתקשות.
  6. לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
  7. יוצרים כדורי גלידה, מגישים בגביע וופל מצופה שוקולד ונועצים בכדור קישוט ספירלה.
גלידת שוקולד ומסקרפונה נינג'ה2
גלידת ספירלת שוקולד ומסקרפונה. צילום: נמרוד סונדרס

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות