אדום, קטיפתי ומלטף: מרק עגבניות מהיר
רוצים להכין מרק אבל אין לכם זמן וסבלנות לבישול ארוך ואיטי? לכו על מרק עגבניות מהיר. מגישים עם לחם מחמצת ונהנים ממנה חמה וטעימה
רוצים להכין מרק אבל אין לכם זמן וסבלנות לבישול ארוך ואיטי? לכו על מרק עגבניות מהיר. מגישים עם לחם מחמצת ונהנים ממנה חמה וטעימה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 223.6 קק״ל 894.3 קק״לפחמימות 20.2 גרם 80.9 גרםסוכר 6.9 גרם 27.7 גרםשומן 14.3 גרם 57.3 גרםנתרן 1042.1 מ״ג 4168.3 מ״גחלבון 3.8 גרם 15.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.5 מ״ג 65.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 47.0 מ״ג 188.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות224
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 223.6 קק״ל 894.3 קק״לפחמימות 20.2 גרם 80.9 גרםסוכר 6.9 גרם 27.7 גרםשומן 14.3 גרם 57.3 גרםנתרן 1042.1 מ״ג 4168.3 מ״גחלבון 3.8 גרם 15.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.5 מ״ג 65.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 47.0 מ״ג 188.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 224 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
4 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1 חופן עגבניות שרי
-
1/2 כפית אורגנו יבש
-
1 צנצנת רוטב פומודורו קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 כף אבקת מרק עוףלחצו על שם המצרך לרכישה
-
3 כוסות מים
-
2 פרוסות לחמי שאורחתוך לחתיכות בינוניות (אפשר בידיים)
הגשה
-
4 פרוסות עגבניותצלויות על מחבת פסים (לא חובה)
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית בסיר ומוסיפים את הבצל, מאדים עד שהבצל הופך שקוף.
- מוסיפים עגבניות שרי, אורגנו, רוטב פומודורו, אבקת מרק ומים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים 20 דקות.
- טוחנים את המרק במעבד מזון או בעזרת טוחן ידני.
- מוסיפים את חתיכות הלחם ומערבבים.
- מוזגים את המרק לקעריות הגשה ומניחים מלמעלה פרוסה של עגבנייה צלויה.
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית בסיר ומוסיפים את הבצל, מאדים עד שהבצל הופך שקוף.
- מוסיפים עגבניות שרי, אורגנו, רוטב פומודורו, אבקת מרק ומים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים 20 דקות.
- טוחנים את המרק במעבד מזון או בעזרת טוחן ידני.
- מוסיפים את חתיכות הלחם ומערבבים.
- מוזגים את המרק לקעריות הגשה ומניחים מלמעלה פרוסה של עגבנייה צלויה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן