במטבח של מירי רקע
במטבח של מירי דסקטופ

אולה מקסיקו: מתכון לטאקו פסטרמה קליל להכנה של מירי כהן

ארוחה משפחתית שמתאימה לכולם ונטרפת בשניות: טאקו פסטרמה שיעשה לכם מקסיקו בבית. והבונוס- הכי כיף להכין אותה יחד
ארוחה משפחתית שמתאימה לכולם ונטרפת בשניות: טאקו פסטרמה שיעשה לכם מקסיקו בבית. והבונוס- הכי כיף להכין אותה יחד
  • מירי כהן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    25
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 25.1 קק״ל 150.6 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 4.3 גרם
    שומן 2.5 גרם 15.2 גרם
    נתרן 258.9 מ״ג 1553.4 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    25
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 25.1 קק״ל 150.6 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 4.3 גרם
    שומן 2.5 גרם 15.2 גרם
    נתרן 258.9 מ״ג 1553.4 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

אנחנו משפחה שאוהבת לטייל, גם מבחינת האוכל שלנו! בגלל זה חשבתי על מתכון שיגרום לכל המשפחה להרגיש לרגע בחופשה, להרגיש במקסיקו. טאקו פסטרמה שמתאים לכולם, קל להכנה ונטרף בשניות וגם כיף להכין ביחד, כמו שאנחנו אוהבים. בתיאבון!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מירי כהן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטרמה

טורטיות


אופן הכנה

  1. מכניסים את הטורטיות לתנור על גבי הרשת, כשהן מקופלות כלפי מטה, למשך 5-6 דקות בחום של 200 מעלות, עד שהן מתקשות.
  2. חותכים את הפסטרמה לקוביות.
  3. מערבבים את כל התבלינים עם שמן הזית בקערה.
  4. מוסיפים את הפסטרמה. מקפיצים אותה במחבת ובסוף ההקפצה, מוסיפים את שבבי הבצל המטוגן.
  5. מרכיבים את הטאקו: על כל טורטייה מניחים שכבה מהפסטרמה, ועליה גוואקמולי, סלסת עגבניות, כוסברה קצוצה, צ’ילי טרי חתוך דק וכל מה שאוהבים.
אולה מקסיקו: טאקו פסטרמה של מירי כהן. צילום:
אולה מקסיקו: טאקו פסטרמה של מירי כהן. צילום: אלון מסיקה

 

 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אולה מקסיקו: מתכון לטאקו פסטרמה קליל להכנה של מירי כהן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות