-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 25.1 קק״ל 150.6 קק״לפחמימות 0.7 גרם 4.3 גרםשומן 2.5 גרם 15.2 גרםנתרן 258.9 מ״ג 1553.4 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות25
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 25.1 קק״ל 150.6 קק״לפחמימות 0.7 גרם 4.3 גרםשומן 2.5 גרם 15.2 גרםנתרן 258.9 מ״ג 1553.4 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
אנחנו משפחה שאוהבת לטייל, גם מבחינת האוכל שלנו! בגלל זה חשבתי על מתכון שיגרום לכל המשפחה להרגיש לרגע בחופשה, להרגיש במקסיקו. טאקו פסטרמה שמתאים לכולם, קל להכנה ונטרף בשניות וגם כיף להכין ביחד, כמו שאנחנו אוהבים. בתיאבון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 25 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטרמה
-
1 חבילה פסטרמהפסטרמה מקסיקנית נתח שלם
-
1 כפית פלפל צ’ילי אדוםגרוס
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 1/2 כפות שמן זית
-
1/2 שן שוםכתוש
-
1 כף שבבי בצל מטוגןיבש
טורטיות
-
6 יחידות טורטייה קטנהטורטיות תירס שנכנסות לתנור
אופן הכנה
- מכניסים את הטורטיות לתנור על גבי הרשת, כשהן מקופלות כלפי מטה, למשך 5-6 דקות בחום של 200 מעלות, עד שהן מתקשות.
- חותכים את הפסטרמה לקוביות.
- מערבבים את כל התבלינים עם שמן הזית בקערה.
- מוסיפים את הפסטרמה. מקפיצים אותה במחבת ובסוף ההקפצה, מוסיפים את שבבי הבצל המטוגן.
- מרכיבים את הטאקו: על כל טורטייה מניחים שכבה מהפסטרמה, ועליה גוואקמולי, סלסת עגבניות, כוסברה קצוצה, צ’ילי טרי חתוך דק וכל מה שאוהבים.
אופן הכנה
- מכניסים את הטורטיות לתנור על גבי הרשת, כשהן מקופלות כלפי מטה, למשך 5-6 דקות בחום של 200 מעלות, עד שהן מתקשות.
- חותכים את הפסטרמה לקוביות.
- מערבבים את כל התבלינים עם שמן הזית בקערה.
- מוסיפים את הפסטרמה. מקפיצים אותה במחבת ובסוף ההקפצה, מוסיפים את שבבי הבצל המטוגן.
- מרכיבים את הטאקו: על כל טורטייה מניחים שכבה מהפסטרמה, ועליה גוואקמולי, סלסת עגבניות, כוסברה קצוצה, צ’ילי טרי חתוך דק וכל מה שאוהבים.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן