איך מכינים ביצה מקושקשת כמו במסעדת מישלן
ביצה מקושקשת מושלמת עם טריק מנצח. חביתה רכה ואוורירית בדיוק במידה. היא נמסה בפה ובהחלט מגיע לה כוכב מישלן. אז בואו ללמוד איך עושים זאת!
ביצה מקושקשת מושלמת עם טריק מנצח. חביתה רכה ואוורירית בדיוק במידה. היא נמסה בפה ובהחלט מגיע לה כוכב מישלן. אז בואו ללמוד איך עושים זאת!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 881.0 קק״ל 881.0 קק״לפחמימות 452.1 גרם 452.1 גרםשומן 485.3 גרם 485.3 גרםנתרן 1035.5 מ״ג 1035.5 מ״גחלבון 477.4 גרם 477.4 גרםסיבים תזונתיים 450.0 גרם 450.0 גרםשומן רווי 464.0 גרם 464.0 גרםכולסטרול 1368.5 מ״ג 1368.5 מ״גסידן 558.6 מ״ג 558.6 מ״גברזל 452.5 מ״ג 452.5 מ״גאשלגן 718.2 מ״ג 718.2 מ״גאבץ 452.1 מ״ג 452.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 8 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות881
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 881.0 קק״ל 881.0 קק״לפחמימות 452.1 גרם 452.1 גרםשומן 485.3 גרם 485.3 גרםנתרן 1035.5 מ״ג 1035.5 מ״גחלבון 477.4 גרם 477.4 גרםסיבים תזונתיים 450.0 גרם 450.0 גרםשומן רווי 464.0 גרם 464.0 גרםכולסטרול 1368.5 מ״ג 1368.5 מ״גסידן 558.6 מ״ג 558.6 מ״גברזל 452.5 מ״ג 452.5 מ״גאשלגן 718.2 מ״ג 718.2 מ״גאבץ 452.1 מ״ג 452.1 מ״גסגור
רוצים להכין ביצה מקושקשת טעימה ועדינה כמו במסעדת מישלן? אין בעיה, זה תלוי בשני דברים בלבד:
- שימוש בהרבה שמנת מתוקה בעלת אחוזי שומן גבוהים שתיתן מרקם אוורירי, מוקרם ונימוח.
- טכניקת ערבוב שלא תיתן לביצים להתקרש באופן אחיד ותגרום למרקם להיות עדין יותר. מערבבים כל הזמן! עד שהמקושקשת מוכנה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 8 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 881 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף חמאה
-
3 ביצים Lטרופות
-
1/2 שמנת מתוקה 38%
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
חופן עיריתקצוצה
אופן הכנה
-
- ממיסים את החמאה במחבת על אש נמוכה.
- מוסיפים את הביצים ואת השמנת המתוקה ומערבבים ללא הפסקה עם הלקקן.
- ממשיכים לערבב ללא הפסקה על אש נמוכה במשך 5-8 דקות. אם המחבת מתחממת מדי מוציאים אותה מהאש כדי לקרר את המחבת ומחזירים שוב.
- מתבלים במלח ובפלפל ומקפלים את הביצה כך שתישאר רכה.
- מגישים בעיטור עירית קצוצה.
אופן הכנה
-
- ממיסים את החמאה במחבת על אש נמוכה.
- מוסיפים את הביצים ואת השמנת המתוקה ומערבבים ללא הפסקה עם הלקקן.
- ממשיכים לערבב ללא הפסקה על אש נמוכה במשך 5-8 דקות. אם המחבת מתחממת מדי מוציאים אותה מהאש כדי לקרר את המחבת ומחזירים שוב.
- מתבלים במלח ובפלפל ומקפלים את הביצה כך שתישאר רכה.
- מגישים בעיטור עירית קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן