-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 651.0 קק״ל 3906.0 קק״לפחמימות 78.1 גרם 468.3 גרםשומן 22.6 גרם 135.7 גרםנתרן 510.4 מ״ג 3062.2 מ״גחלבון 33.9 גרם 203.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 13.6 גרם 81.5 גרםכולסטרול 64.2 מ״ג 385.3 מ״גסידן 515.5 מ״ג 3093.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 136.8 מ״ג 820.9 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 13.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
קלוריות651
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 651.0 קק״ל 3906.0 קק״לפחמימות 78.1 גרם 468.3 גרםשומן 22.6 גרם 135.7 גרםנתרן 510.4 מ״ג 3062.2 מ״גחלבון 33.9 גרם 203.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 13.6 גרם 81.5 גרםכולסטרול 64.2 מ״ג 385.3 מ״גסידן 515.5 מ״ג 3093.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 136.8 מ״ג 820.9 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 13.8 מ״גסגור
הפשטידה של האמריקאים היא בהחלט סיבה למסיבה! מאפה מק אנד צ’יז עמוס במקרוני וגבינות צ’דר ומוצרלה נמסות ונמתחות, עם תבלינים שנותנים את הטעם המדויק למאפה המטריף והמנחם הזה. מומלץ להגיש לצד סלט קצוץ טרי או סלט עלים ירוקים ועגבניות שרי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות 651 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מק אנד צ'יז
-
1 כוס קוטג’
-
1 1/2 כוסות חלב 3%
-
600 גרם פסטה קצרהמבושלת
-
1/2 כפית ממרח חרדל
-
1/4 כפית אבקת שום
-
1/4 כפית אבקת בצל
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
220 גרם גבינת צ’דר כתוםמגורדת
-
220 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים לתערובת אחידה, אך שומרים בצד מחצית מכמות גבינת המוצרלה.
- מרססים את התבנית בספריי שמן קנולה. מוזגים את התערובת לתבנית ומכסים היטב בנייר כסף.
- בוחרים בתכנית “אפייה” בנינג’ה אובן, מגדירים את הטמפרטורה לחום של 190 מעלות למשך 60 דקות ולוחצים על “התחל”.
- לאחר שהמכשיר התחמם, שמים את התבנית על רשת האפייה של הנינג’ה בשלב 4 בתנור וסוגרים אותו.
- כ-30 דקות לאחר תחילת האפייה, מוציאים את התבנית מהתנור ומסירים את נייר הכסף. מערבבים את התערובת בעדינות ומפזרים את יתר גבינת המוצרלה.
- מחזירים את התבנית לנינג’ה אובן וממשיכים לאפות במשך 30 הדקות הנותרות, או עד להזהבה.
- בסיום הבישול, מניחים למק אנד צ’יז להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים לתערובת אחידה, אך שומרים בצד מחצית מכמות גבינת המוצרלה.
- מרססים את התבנית בספריי שמן קנולה. מוזגים את התערובת לתבנית ומכסים היטב בנייר כסף.
- בוחרים בתכנית “אפייה” בנינג’ה אובן, מגדירים את הטמפרטורה לחום של 190 מעלות למשך 60 דקות ולוחצים על “התחל”.
- לאחר שהמכשיר התחמם, שמים את התבנית על רשת האפייה של הנינג’ה בשלב 4 בתנור וסוגרים אותו.
- כ-30 דקות לאחר תחילת האפייה, מוציאים את התבנית מהתנור ומסירים את נייר הכסף. מערבבים את התערובת בעדינות ומפזרים את יתר גבינת המוצרלה.
- מחזירים את התבנית לנינג’ה אובן וממשיכים לאפות במשך 30 הדקות הנותרות, או עד להזהבה.
- בסיום הבישול, מניחים למק אנד צ’יז להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן