-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 204.7 קק״ל 2046.7 קק״לפחמימות 7.1 גרם 70.6 גרםשומן 14.3 גרם 142.5 גרםנתרן 334.0 מ״ג 3340.4 מ״גחלבון 11.7 גרם 117.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.5 גרם 55.1 גרםכולסטרול 18.3 מ״ג 183.0 מ״גסידן 246.4 מ״ג 2463.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 19.3 מ״ג 192.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות205
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 204.7 קק״ל 2046.7 קק״לפחמימות 7.1 גרם 70.6 גרםשומן 14.3 גרם 142.5 גרםנתרן 334.0 מ״ג 3340.4 מ״גחלבון 11.7 גרם 117.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.5 גרם 55.1 גרםכולסטרול 18.3 מ״ג 183.0 מ״גסידן 246.4 מ״ג 2463.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 19.3 מ״ג 192.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 205 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אצבעות ברוקולי
-
2 ראשי ברוקולי
-
1/3 כוס שמן זית
-
2 ראשי שום
-
300 גרם גבינת פרמזןמגורדת
-
1 קורט פפריקה מתוקה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
מטבל
-
1 כף גדושה מיונז
-
0 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- מכינים את האצבעות ברוקולי: שוטפים היטב את הברוקולי.
- מפרידים את הפרחים מהרגליים (גבעולים).
- מקלפים וחותכים את רגלי הברוקולי לרבעים.
- בשקית זיפלוק שמים שמן זית, פרמזן מגורד, שום, פפריקה, פלפל ומלח ומערבבים.
- מוסיפים לשקית את רגליי הברוקולי ומערבבים.
- מצפים את רגלי הרוקולי בפרמז’ן ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
- אופים במשך 15 דקות.
- מכינים את המטבל: מערבבים מיונז ושבבי צ’ילי ומגישים עם הברוקולי. בתיאבון.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- מכינים את האצבעות ברוקולי: שוטפים היטב את הברוקולי.
- מפרידים את הפרחים מהרגליים (גבעולים).
- מקלפים וחותכים את רגלי הברוקולי לרבעים.
- בשקית זיפלוק שמים שמן זית, פרמזן מגורד, שום, פפריקה, פלפל ומלח ומערבבים.
- מוסיפים לשקית את רגליי הברוקולי ומערבבים.
- מצפים את רגלי הרוקולי בפרמז’ן ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
- אופים במשך 15 דקות.
- מכינים את המטבל: מערבבים מיונז ושבבי צ’ילי ומגישים עם הברוקולי. בתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן