אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות

כמה כיף שיש ממתק שוקולד טעים שאפשר לשלוף מהמקרר לביס מתוק. רותם ליברזון מפנקת במתכון של אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות שכיף לנשנש ליד הקפה
כמה כיף שיש ממתק שוקולד טעים שאפשר לשלוף מהמקרר לביס מתוק. רותם ליברזון מפנקת במתכון של אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות שכיף לנשנש ליד הקפה
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    356
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.5 קק״ל 10664.5 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 1079.1 גרם
    שומן 21.6 גרם 648.3 גרם
    נתרן 60.3 מ״ג 1808.5 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 124.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 67.4 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 344.3 גרם
    כולסטרול 10.4 מ״ג 311.7 מ״ג
    סידן 58.0 מ״ג 1741.1 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 68.9 מ״ג
    אשלגן 231.2 מ״ג 6934.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 36.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    356
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.5 קק״ל 10664.5 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 1079.1 גרם
    שומן 21.6 גרם 648.3 גרם
    נתרן 60.3 מ״ג 1808.5 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 124.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 67.4 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 344.3 גרם
    כולסטרול 10.4 מ״ג 311.7 מ״ג
    סידן 58.0 מ״ג 1741.1 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 68.9 מ״ג
    אשלגן 231.2 מ״ג 6934.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 36.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
רותם ליברזון
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבה תחתונה

שכבה עליונה

קישוט


אופן הכנה

  1. במעבד מזון, כותשים את הקליק קורנפלקס בפולסים עד שנוצרים פירורים לא קטנים מדי. אם אין מעבד מזון, אפשר לשבור באמצעות פטיש שניצלים. 
  2. ממיסים את השוקולד המריר והחמאה בבאן מרי. מורידים מהאש. 
  3. מוסיפים לקערת השוקולד והחמאה את שברי הקליק קורנפלקס ואת מחית הנוגט ומערבבים בעדינות. 
  4. מעבירים את התערובת לשתי תבניות מלבניות בגודל 20X30, מרופדות בנייר אפייה. 
  5. נועצים בתערובת הנוגט קליק שחור לבן בשורות מסודרות. 
  6. את התבניות מעבירים למקפיא. 
  7. מכינים את השכבה העליונה: מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד המריר ואת החמאה ומערבבים עד שנוצרת תערובת חלקה. 
  8. מוציאים את התבניות מהמקפיא ושופכים את שכבת השוקולד מעל שכבת הנוגט והקליק שקפאה מעט. 
  9. מעבירים את התבניות למקפיא ל-20 דקות. מוציאים מהמקפיא ומקשטים שוב בקליק שחור לבן בשורות מסודרות. מחזירים למקפיא לשעתיים לפחות.  
  10. חותכים צורות של אצבעות באיזה אורך שרוצים ומגישים קר. 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות