-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.8 קק״ל 1312.6 קק״לפחמימות 4.8 גרם 29.0 גרםשומן 8.2 גרם 49.3 גרםנתרן 520.3 מ״ג 3122.0 מ״גחלבון 25.3 גרם 151.6 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 17.9 גרםשומן רווי 1.6 גרם 9.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.7 מ״ג 130.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 238.6 מ״ג 1431.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות219
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.8 קק״ל 1312.6 קק״לפחמימות 4.8 גרם 29.0 גרםשומן 8.2 גרם 49.3 גרםנתרן 520.3 מ״ג 3122.0 מ״גחלבון 25.3 גרם 151.6 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 17.9 גרםשומן רווי 1.6 גרם 9.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.7 מ״ג 130.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 238.6 מ״ג 1431.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 219 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 יחידות חזה עוף חצוי
-
3 פלפלים אדומים בינונייםופלפל צהוב וכתום
-
1 כף אבקת שוםאו שן שום כתושה
-
1 כף אבקת בצל
-
1 כף כמון טחון
-
1 כף אבקת צ’ילי
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כף פלפל שחור גרוס
-
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
- חותכים לרצועות את חזה העוף והפלפלים ושמים בקערה.
- מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומזלפים 3-4 כפות שמן זית.
- מרפדים תבנית נינג’ה גריל בנייר אפייה מותאם, מעבירים את התערובת ומכניסים לבישול על 200 מעלות למשך 20 דקות. אחרי 10 דקות פותחים, מערבבים וממשיכים את הבישול.
*הצעת הגשה: למרוח על טורטייה מיונז או כל ממרח שאוהבים, לשים מעל את תערובת העוף, סלט סלסה עגבניות וגוואקמולי.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- חותכים לרצועות את חזה העוף והפלפלים ושמים בקערה.
- מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומזלפים 3-4 כפות שמן זית.
- מרפדים תבנית נינג’ה גריל בנייר אפייה מותאם, מעבירים את התערובת ומכניסים לבישול על 200 מעלות למשך 20 דקות. אחרי 10 דקות פותחים, מערבבים וממשיכים את הבישול.
*הצעת הגשה: למרוח על טורטייה מיונז או כל ממרח שאוהבים, לשים מעל את תערובת העוף, סלט סלסה עגבניות וגוואקמולי.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן