ארוחה קלילה וטעימה: שיפודי סלמון וכרישה בתנור
שיפודי סלמון וכרישה במרינדה מתקתקה של סויה, דבש, ג'ינג'ר וטריאקי. רבע שעה בתנור ויש לכם ארוחת צהריים או ערב קלילה ופשוטה להכנה שאפשר להגיש לבד עם כל תוספת!
שיפודי סלמון וכרישה במרינדה מתקתקה של סויה, דבש, ג'ינג'ר וטריאקי. רבע שעה בתנור ויש לכם ארוחת צהריים או ערב קלילה ופשוטה להכנה שאפשר להגיש לבד עם כל תוספת!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 458.1 קק״ל 2290.4 קק״לפחמימות 18.2 גרם 91.2 גרםשומן 24.1 גרם 120.7 גרםנתרן 573.8 מ״ג 2868.8 מ״גחלבון 42.2 גרם 211.0 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.8 גרםשומן רווי 3.6 גרם 17.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 66.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 113.6 מ״ג 568.1 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות458
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 458.1 קק״ל 2290.4 קק״לפחמימות 18.2 גרם 91.2 גרםשומן 24.1 גרם 120.7 גרםנתרן 573.8 מ״ג 2868.8 מ״גחלבון 42.2 גרם 211.0 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.8 גרםשומן רווי 3.6 גרם 17.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 66.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 113.6 מ״ג 568.1 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 458 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה
-
4 כפות שמן זית
-
4 כפות רוטב סויה
-
4 כפות דבש
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורר דק
-
6 כפות רוטב טריאקי
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: טורפים בקערה את שמן הזית, הסויה, הדבש, הג’ינג’ר והטריאקי מוסיפים את קוביות הסלמון וחתיכות הכרישה מכסים ומשרים במקרר לפחות חצי שעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את השיפודים: משפדים על קיסמי עץ 3 קוביות סלמון וביניהן חתיכות כרשה (סכ”ה 5 כרשה, ראו תמונה).
- מניחים את השיפודים על תבנית האפייה ומכניסים לתנור ל15 דקות.
- מגישים את המנה: מוציאים את השיפודים מהתנור, מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק, שומשום וקצח.
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: טורפים בקערה את שמן הזית, הסויה, הדבש, הג’ינג’ר והטריאקי מוסיפים את קוביות הסלמון וחתיכות הכרישה מכסים ומשרים במקרר לפחות חצי שעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את השיפודים: משפדים על קיסמי עץ 3 קוביות סלמון וביניהן חתיכות כרשה (סכ”ה 5 כרשה, ראו תמונה).
- מניחים את השיפודים על תבנית האפייה ומכניסים לתנור ל15 דקות.
- מגישים את המנה: מוציאים את השיפודים מהתנור, מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק, שומשום וקצח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן