ארוחה שלמה במכשיר אחד: הבי מיט ופוטטו
ארוחת בשרים משגעת ומרשימה בתוספת פוטטוס קלאסיים בטעמים מתקתקים עם צ'ילי וחרדל. ארוחה שלמה בעשייה מדוייקת ללא פיספוסים והכל במכשיר אחד
ארוחת בשרים משגעת ומרשימה בתוספת פוטטוס קלאסיים בטעמים מתקתקים עם צ'ילי וחרדל. ארוחה שלמה בעשייה מדוייקת ללא פיספוסים והכל במכשיר אחד
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3799.2 קק״ל 7598.4 קק״לפחמימות 121.1 גרם 242.1 גרםשומן 141.2 גרם 282.4 גרםנתרן 3378.7 מ״ג 6757.4 מ״גחלבון 259.7 גרם 519.5 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרםשומן רווי 56.4 גרם 112.8 גרםכולסטרול 536.5 מ״ג 1073.0 מ״גסידן 213.0 מ״ג 426.0 מ״גברזל 22.0 מ״ג 44.1 מ״גאשלגן 2203.4 מ״ג 4406.7 מ״גאבץ 46.8 מ״ג 93.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה שעהכולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות3799
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3799.2 קק״ל 7598.4 קק״לפחמימות 121.1 גרם 242.1 גרםשומן 141.2 גרם 282.4 גרםנתרן 3378.7 מ״ג 6757.4 מ״גחלבון 259.7 גרם 519.5 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרםשומן רווי 56.4 גרם 112.8 גרםכולסטרול 536.5 מ״ג 1073.0 מ״גסידן 213.0 מ״ג 426.0 מ״גברזל 22.0 מ״ג 44.1 מ״גאשלגן 2203.4 מ״ג 4406.7 מ״גאבץ 46.8 מ״ג 93.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 3799 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
600 גרם נתח טי-בון
-
250 גרם אנטריקוט2 נתחים
-
1 ק"ג בשר אונטריב
-
600 גרם צלעות כבש
פוטטוס
-
3 תפוחי אדמה בינונייםמקולפים (עדיף תפוחי אדמה עם קליפה אדומה)
-
125 מ"ל מים
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן זית
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוקחצי כוס לפני הטיגון ועוד 4 כפות לאחר הטיגון
-
1 כפית חרדל גרגירים
אופן הכנה
- מכינים את הבשרים: ממליחים ומפלפלים את הבשרים מכל הצדדים.
- מניחים גוש אונטריב 1( ק”ג) על פלטת ה”גריל”. בוחרים בלהבת HIGH ל-10 דק’. מעבירים למצב “צלייה” לעוד 15 דק’, כדי להגיע למידת עשייה מידיום רייר.
- כשהבשר מוכן, מוציאים מהגריל ומניחים על צלחת בטמפ’ החדר כ-3 דקות לפני שפורסים אותו לנתחים ומגישים.
- טיבון: מניחים על פלטת הגריל על להבת HIGH ל10 דק’.
- אנטריקוט: מניחים על פלטת הגריל על להבת HIGH ל-3 דק’.
- צלעות כבש: מניחים על פלטת הגריל על להבת HIGH ל-8 דק’.
- מכינים את הפוטטוס: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות.
- מוזגים את המים לתוך הסיר שבמכשיר. מוסיפים את תפוחי האדמה עם הרוטב לסלסילה ומניחים את הסלסילה בתוך הסיר.
- מוסיפים לתפוחי האדמה את שמן הזית, המלח ורוטב הצ’ילי המתוק. סוגרים את מכסה ההשחמה ובוחרים ב”טיגון באוויר חם” בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות.
- כעבור 7 דקות מערבבים את תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון. בסוף הטיגון מוסיפים 4 כפות צ’ילי מתוק ומערבבים.
אופן הכנה
- מכינים את הבשרים: ממליחים ומפלפלים את הבשרים מכל הצדדים.
- מניחים גוש אונטריב 1( ק”ג) על פלטת ה”גריל”. בוחרים בלהבת HIGH ל-10 דק’. מעבירים למצב “צלייה” לעוד 15 דק’, כדי להגיע למידת עשייה מידיום רייר.
- כשהבשר מוכן, מוציאים מהגריל ומניחים על צלחת בטמפ’ החדר כ-3 דקות לפני שפורסים אותו לנתחים ומגישים.
- טיבון: מניחים על פלטת הגריל על להבת HIGH ל10 דק’.
- אנטריקוט: מניחים על פלטת הגריל על להבת HIGH ל-3 דק’.
- צלעות כבש: מניחים על פלטת הגריל על להבת HIGH ל-8 דק’.
- מכינים את הפוטטוס: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות.
- מוזגים את המים לתוך הסיר שבמכשיר. מוסיפים את תפוחי האדמה עם הרוטב לסלסילה ומניחים את הסלסילה בתוך הסיר.
- מוסיפים לתפוחי האדמה את שמן הזית, המלח ורוטב הצ’ילי המתוק. סוגרים את מכסה ההשחמה ובוחרים ב”טיגון באוויר חם” בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות.
- כעבור 7 דקות מערבבים את תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון. בסוף הטיגון מוסיפים 4 כפות צ’ילי מתוק ומערבבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן