ארטיק מלבי ורדים ופיסטוק כמו באינסטגרם
כל כך קל וכיף להכין ארטיק ביתי: כל מה שצריך זה תבנית ארטיקים עם מקל ויש לכם ארטיק מלבי ורדים ופיסטוק שיקצור אינסוף מחמאות!
כל כך קל וכיף להכין ארטיק ביתי: כל מה שצריך זה תבנית ארטיקים עם מקל ויש לכם ארטיק מלבי ורדים ופיסטוק שיקצור אינסוף מחמאות!
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 264.9 קק״ל 1059.6 קק״לפחמימות 19.7 גרם 78.8 גרםשומן 14.0 גרם 56.2 גרםנתרן 47.4 מ״ג 189.5 מ״גחלבון 5.0 גרם 19.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 27.3 גרםכולסטרול 12.1 מ״ג 48.3 מ״גסידן 110.7 מ״ג 442.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 198.7 מ״ג 794.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 7 שעות ו-35 דק׳
-
קלוריות265
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 264.9 קק״ל 1059.6 קק״לפחמימות 19.7 גרם 78.8 גרםשומן 14.0 גרם 56.2 גרםנתרן 47.4 מ״ג 189.5 מ״גחלבון 5.0 גרם 19.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 27.3 גרםכולסטרול 12.1 מ״ג 48.3 מ״גסידן 110.7 מ״ג 442.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 198.7 מ״ג 794.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 7 שעות ו-35 דק׳ | קלוריות 265 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ארטיקים
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1 מיכל קרם קוקוסמזרח מערב
-
1 גביע יוגורט יווני 7%או יוגורט 3%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 טיפות מי ורדיםתמצית
קישוט
-
50 גרם שוקולד רוביאו שוקולד לבן, מומס
-
1 חופן ורדים מיובשים
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- מניחים בקערה את השוקולד הלבן, אבקת הסוכר וקרם הקוקוס ומחממים במיקרוגל עד המסת השוקולד.
- מוסיפים לבלילת השוקולד המומס את היוגורט ו-3 טיפות מי ורדים, לפי הטעם, בזהירות.
- מצננים את המסה במקרר.
- לאחר שהבלילה התקררה מעבירים אותה לתבנית ארטיקים עם מקל.
- מעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות.
- מחלצים את הארטיקים מהתבנית.
- לקישוט: ממיסים את השוקולד הוורוד או הלבן ומזלפים חוטים על הארטיק. מפזרים ורדים מיובשים ופיסטוקים ומגישים.
אופן הכנה
- מניחים בקערה את השוקולד הלבן, אבקת הסוכר וקרם הקוקוס ומחממים במיקרוגל עד המסת השוקולד.
- מוסיפים לבלילת השוקולד המומס את היוגורט ו-3 טיפות מי ורדים, לפי הטעם, בזהירות.
- מצננים את המסה במקרר.
- לאחר שהבלילה התקררה מעבירים אותה לתבנית ארטיקים עם מקל.
- מעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות.
- מחלצים את הארטיקים מהתבנית.
- לקישוט: ממיסים את השוקולד הוורוד או הלבן ומזלפים חוטים על הארטיק. מפזרים ורדים מיובשים ופיסטוקים ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
הי אור… זה ממש לא נכון לרשום במתכון 1 מיכל של קרם קוקוס, קיימים מיכלים של 250 מ”ל ושל 400 מ”ל. מאיזו כמות נכון להשתמש?
היי גל, יש צורך ב400 מ”ל, זה הגודל הסטנדרטי (זהו הגודל גם שמוכרים בפחיות).
נראה מהמם!